Helicon MBO Helmond

Secretaresse MBO Helmond

0,5 fte
Sluitingsdatum: 26 oktober 2018

Ben jij een duizendpoot die weet van aanpakken, goed in het stellen van prioriteiten en proactief waar nodig?
Ook weet je overzicht te houden en ben je zelfstandig. Je bent naast stressbestendig en creatief ook flexibel en accuraat. Als secretaresse bij Helicon MBO Helmond maak je deel uit van team Algemeen office. Het betreft een in eerste instantie tijdelijke aanstelling met uitzicht op een vaste benoeming.

Wat ga je doen?

Ondersteuning MT;

Overige taken;

Wat vragen we van je?


Wat bieden we je?

Een leuke afwisselende baan in een informele werkomgeving met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in salarisschaal 5 van de cao mbo (minimaal € 1.764 en maximaal € 2.541 bruto per maand bij een fulltime-benoeming). Benoeming is in eerste instantie tijdelijk, met bij goed functioneren uitzicht op verlenging.

Word jij enthousiast van deze functie?

Dan komen we graag in contact met jou!
De vacature wordt zowel intern als extern open gesteld. Hierbij hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang.
Het is de bedoeling dat je rond 1 december 2018 start, indien mogelijk eerder. Gesprekken vinden plaats in de week van 29 oktober.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met mevrouw Y. van Erp via onderstaand mailadres.

Solliciteren? Stuur je brief met CV, onder vermelding van sollicitatie secretaresse vóór 26 oktober 2018 naar: vacaturesmh@helicon.nl

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze pagina opDelen