Menu
Helicon MBO Geldermalsen

Roosterplanner

maximaal 0,6 fte
Sluitingsdatum: 1 juli 2019

Helicon Opleidingen staat voor eigentijds groen onderwijs en veelzijdige opleidingen, met duurzaamheid, ondernemerschap en innovatie hoog in het vaandel. Op onze scholen in Noord-Brabant en Gelderland bieden we vmbo- en mbo-onderwijs, cursussen en trainingen.

Onze cultuur? Met plezier hard werken, positief-kritisch meedenken en kansen pakken. Op basis van gelijkwaardigheid, vertrouwen en hoge verwachtingen. Onze professionals bieden we volop kansen voor ontwikkeling. Wij groeien zodat onze studenten kunnen groeien.

Ben jij een specialist in plannen en organiseren? Zoek je altijd naar nieuwe mogelijkheden? Ben je goed in het oplossen van lastige puzzels? En houd je van de dynamiek binnen een school? Dan ben jij de enthousiaste collega die we zoeken!

Wat ga je doen?

Wat vragen we van je?

   Competenties en vaardigheden

Wat bieden we je?

Een leuke afwisselende baan in een informele werkomgeving met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in salarisschaal 7 van de cao mbo (minimaal € 1.942 en maximaal € 2.916 bruto per maand bij een fulltime-benoeming). Benoeming is in eerste instantie tijdelijk, met bij goed functioneren uitzicht op verlenging. Interessante doorgroeimogelijkheden bespreken we graag in een persoonlijk gesprek.

Word jij enthousiast van deze functie?

Dan komen we graag in contact met jou!

De vacature wordt zowel intern als extern open gesteld. Hierbij hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang. Deze vacature is te combineren met onze vacature Onderwijsplanner (0,4 fte) tot 1 baan.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met de directeur, Monique Witlam, m.witlam@helicon.nl

Solliciteren? Stuur je gemotiveerde reactie met CV onder vermelding van sollicitatie roosterplanner vóór 1 juli 2019 per email naar: vacaturesmg@helicon.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Deel deze pagina opDelen