Menu
Helicon MBO Geldermalsen

Onderwijsplanner

0,4 fte
Sluitingsdatum: 1 juli 2019

Helicon Opleidingen biedt eigentijds groen onderwijs en veelzijdige opleidingen, vanuit onze vmbo- en mbo-scholen in Noord-Brabant en Gelderland. Onze cultuur? Met plezier hard werken, positief-kritisch meedenken en kansen pakken. Wij (blijven) groeien, zodat onze studenten kunnen groeien.

Helicon biedt medewerkers volop kansen! Verschillende concrete ontwikkelprogramma’s voor medewerkers liggen klaar. Onze cultuur? Met plezier hard werken, positief-kritisch meedenken en kansen pakken. Waarderen en gewaardeerd worden.

Ben jij een stevige, hands-on persoon die het leuk vindt om bij te dragen aan de verwezenlijking van een nieuw planningsproces en snel kan schakelen? Dan zijn we op zoek naar jou!

We hebben voor jou een frisse, persoonlijke en ondernemende school in de aanbieding die kwaliteit, innovatie en ondernemerschap hoog in het vaandel heeft staan. Er is werk aan de winkel om met jouw hulp de onderwijslogisitiek en alle organisatie daar omheen naar een hoger plan te tillen. Je draagt bij aan het succes van het onderwijs door de onderwijslogistieke processen voorspelbaar, studentgedreven en lean uit te voeren.

Deze functie is nieuw binnen onze organisatie en vraagt van je dat je de onderwijslogistieke processen in de volle breedte overziet en meedenkt in mogelijkheden. Je werkt nauw samen met de onderwijsteams, roostermaker en de directie.

Wat ga je doen?


Wat vragen wij van je?


Wat bieden we je?

Een leuke afwisselende baan in een informele werkomgeving met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De inschaling geschiedt op basis van opleiding, ervaring en arbeidsverleden in salarisschaal 9 van de cao mbo (minimaal € 2.474 en maximaal € 3.704 bij een full time benoeming). De aanstelling is in eerste instantie tijdelijk en bij goed functioneren is er uitzicht op verlenging.

Word jij enthousiast van deze functie?

Dan komen we graag in contact met jou!

De vacature wordt zowel intern als extern opengesteld. Hierbij hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang. Deze vacature is te combineren met onze vacature Roosterplanner (maximaal 0,6 fte) tot 1 baan.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Monique Witlam (directeur) via vacaturesmg@helicon.nl

Solliciteren? Stuur je brief en CV onder vermelding van Onderwijsplanner vóór 1 juli 2019 naar vacaturesmg@helicon.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze pagina opDelen