Helicon MBO Geldermalsen

Docent economie en rekenen

1,0 tot 1,4 fte
Sluitingsdatum: 3 mei 2019

Wil jij écht van betekenis zijn voor mbo-studenten? Laat jij ze groeien door ze goed onderwijs, sterke begeleiding en echte aandacht te geven? Ben jij een vakspecialist die het leuk vindt om je vak op de kaart te zetten in de beroepsgerichte opleidingen en wil je een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van het onderwijs? Dan ben jij de enthousiaste docent en collega die we zoeken!

Wat ga je doen?


Wat vragen we van je?

Verder vinden we het belangrijk dat je je herkent in de volgende karakterschets: bruggenbouwer, (maatschappij) kritisch, mondiale denker, positieve teamplayer, coachend en reflecterend.

Wat bieden we je?

Een leuke afwisselende baan in een informele werkomgeving met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in salarisschaal LB van de cao mbo, minimaal € 2.757 en maximaal € 4.123 bruto per maand bij een fulltime-benoeming). Benoeming geeft uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren.

Word jij enthousiast van deze functie?

Dan komen we graag in contact met jou!

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Roland van Bekhoven, teamleider, r.vanbekhoven@helicon.nl

De vacature wordt zowel intern als extern open gesteld. Hierbij hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang. 

Solliciteren? Stuur je gemotiveerde reactie met CV, onder vermelding van docent economie en rekenen vóór 3 mei 2019 naar vacaturesmg@helicon.nl

Gesprekken zullen in week 20 en 21 gevoerd worden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Deel deze pagina opDelen