Helicon MBO GeldermalsenHelicon VMBO Kesteren

Systeembeheerder

0,6 fte

Wil jij écht van betekenis zijn voor leerlingen en docenten? Zorg jij dat de digitale faciliteiten voor zowel de studenten als de docenten, steeds tip top in orde zijn en voldoen aan de wensen? Ontzorg je ze door ze te helpen bij het gebruik van de laptop, tablet, het netwerk en wifi? Regel jij dat in de klaslokalen de touchscreens en wifi optimaal functioneren? Heb jij kijk op hoe zaken nog beter geregeld kunnen worden? Dan ben jij de enthousiaste systeembeheerder en collega die we zoeken!

We hebben voor jou frisse, persoonlijke en ondernemende scholen in de aanbieding die kwaliteit, innovatie en ondernemerschap hoog in het vaandel hebben staan.

Wat ga je doen?

De systeembeheerder op de vestiging/school voert het beheer over lokale operationele informatiesystemen, richt de lokale geautomatiseerde informatiesystemen in en adviseert en informeert de gebruikers over de toepassingsmogelijkheden van bestaande en nieuwe apparatuur en programmatuur en begeleidt de invoering daarvan.

Wat vragen we van je?

Kennis van de werking en mogelijkheden van operationele informatiesystemen en van de hierbij behorende vastgestelde prestatienormen.

Wat bieden we je?

Een leuke afwisselende baan in een informele werkomgeving met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in salarisschaal 7 van de cao mbo (minimaal € 1.942 en maximaal € 2.916 bruto per maand bij een fulltime-benoeming). Benoeming is in eerste instantie tijdelijk, met bij goed functioneren uitzicht op verlenging.

Word jij enthousiast van deze functie?

Dan komen we graag in contact met jou!
De vacature wordt zowel intern als extern open gesteld. Hierbij hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Monique Witlam, directeur MBO Geldermalsen via m.witlam@helicon.nl of met Marieke Hulsbergen, directeur VMBO Kesteren via m.hulsbergen@helicon.nl

De vacature wordt zowel intern als extern open gesteld. Hierbij hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang.
Solliciteren? Stuur je gemotiveerde reactie met CV, onder vermelding van mbo sollicitatie systeembeheerder naar: vacaturesvk@helicon.nl

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze pagina opDelen