Helicon MBO Geldermalsen

Docent Nederlands

0,3-0,4 fte
Sluitingsdatum: 25 augustus 2018

Wil jij écht van betekenis zijn voor mbo-leerlingen? Laat jij ze groeien door ze goed onderwijs, sterke begeleiding en echte aandacht te geven? Ben jij een vakspecialist die het leuk vindt om je vak op de kaart te zetten in de beroepsgerichte opleidingen en wil je een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van het onderwijs? Dan ben jij de enthousiaste docent en collega die we zoeken!

We hebben voor jou een frisse, persoonlijke en ondernemende school in de aanbieding die kwaliteit, innovatie en ondernemerschap hoog in het vaandel heeft staan.

Wat ga je doen?

 
Wat vragen we van je?


Wat bieden we je?

Een leuke afwisselende baan in een informele werkomgeving met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in salarisschaal LB van de cao mbo (indien je bevoegd bent in je vakgebied) minimaal € 2.687 en maximaal € 4.019 bruto per maand bij een fulltime-benoeming). Benoeming is in eerste instantie tijdelijk, met bij goed functioneren uitzicht op verlenging.

Word jij enthousiast van deze functie?

Dan komen we graag in contact met jou!

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Roland van Bekhoven, teamleider onderwijs via vacaturesmg@helicon.nl.

De gesprekken vinden waarschijnlijk plaats op dinsdag 28 augustus. De vacature wordt zowel intern als extern open gesteld. Hierbij hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang. 

Solliciteren? Stuur je gemotiveerde reactie met CV, onder vermelding van mbo sollicitatie docent Nederlands uiterlijk 25 augustus naar vacaturesmg@helicon.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld
 

Deel deze pagina opDelen