Helicon MBO Geldermalsen

Docent Dierverzorging

1,0 fte
Sluitingsdatum: 20 augustus 2018

Een van onze docenten uit team Dier heeft een mooie kans aangeboden gekregen, waardoor er zo net voor de zomervakantie nog een vacature ontstaat voor het nieuwe schooljaar!

Wij zijn als team Dier van Helicon MBO Geldermalsen op zoek naar een ervaren en bevlogen collega, die ons team komt versterken. We zijn op zoek naar een collega met ruime praktijkervaring, die het opleiden van (jonge) mensen als een uitdaging ziet.

We zijn volop bezig met de doorontwikkeling van ons onderwijs en zijn op zoek naar iemand met een kritische blik en visie op onderwijsinhoud en didactiek. Een collega die de ontwikkeling van de leerling centraal zet en vanuit de praktijk doceert.

Naast het doorontwikkelen van ons onderwijs, hebben wij de professionele verzorging van onze (school)dieren hoog in het vaandel staan en vervullen wij hierin een nadrukkelijke voorbeeldfunctie en pakken wij een professionele rol. We zijn op zoek naar een collega die graag ook zelf de handen uit de mouwen steekt in de verzorging van de dieren. We willen als school voorloper zijn en een voorbeeldfunctie vervullen rondom dierwelzijn en de werkdiscipline die bij de sector hoort.

We hebben voor jou een frisse, persoonlijke en ondernemende school in de aanbieding die kwaliteit, innovatie en ondernemerschap hoog in het vaandel heeft staan. Als team willen wij met jouw hulp de stijgende lijn waar we inzitten verder verbeteren en versterken, en team Dier naar een nog hoger plan tillen.

Voor meer informatie over de organisatie en opleidingen Dier: zie www.helicon.nl

Wat ga je doen?

Wat vragen we van je?


Verder vinden we het belangrijk dat je je herkent in de volgende karakterschets: bruggenbouwer, kartrekker, teamspeler, (maatschappij)kritisch, mondiale denker, proactief, ondernemend, empathisch, doortastend, coachend en reflecterend.

Wat bieden we je?

Een leuke afwisselende baan in een informele werkomgeving met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in salarisschaal LB van de cao mbo (indien je bevoegd bent in je vakgebied) minimaal € 2.687 en maximaal € 4.019 bruto per maand bij een fulltime-benoeming). Benoeming is in eerste instantie tijdelijk, met bij goed functioneren uitzicht op verlenging.

Word jij enthousiast van deze functie?

Dan komen we graag in contact met jou!
De vacature wordt zowel intern als extern open gesteld. Hierbij hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Roland van Bekhoven, teamleider Dieropleidingen, per email vacaturesmg@helicon.nl

Solliciteren? Stuur je gemotiveerde reactie met CV, onder vermelding van sollicitatie docent Dierverzorging, uiterlijk 20 augustus naar vacaturesmg@helicon.nl

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Deel deze pagina opDelen