Menu
Helicon MBO Den Bosch

Accountmanager onderwijs mbo

0,8 fte
Sluitingsdatum: 27 maart 2020

Helicon Opleidingen staat voor eigentijds groen onderwijs en veelzijdige opleidingen, met duurzaamheid, ondernemerschap en innovatie hoog in het vaandel. Op onze scholen in Noord-Brabant en Gelderland bieden we vmbo- en mbo-onderwijs, cursussen en trainingen.

Onze cultuur? Met plezier hard werken, positief-kritisch meedenken en kansen pakken. Op basis van gelijkwaardigheid, vertrouwen en hoge verwachtingen. Onze professionals bieden we volop kansen voor ontwikkeling. Wij groeien, zodat onze studenten groeien.

Zorg jij er samen met ons voor dat studenten de juiste opleiding kiezen? Maak jij jongeren enthousiast voor onze school? Ben je een strategische denkende doener met ervaring in en kennis van marketing en communicatie? Dan zoeken we jou als collega!

Je houdt je als spin in het web bezig met interne en externe communicatieactiviteiten. Je belangrijkste taak is het werven van studenten en alles wat daarbij komt kijken. Denk aan het organiseren van open dagen, het geven van voorlichting en het onderhouden van de website en social media. Jij zorgt ervoor dat onze school op een sterke manier zichtbaar is in de regio en bij de doelgroepen.

Wat ga je doen?

 
Wat vragen we van jou?

 
Wat bieden we je?

Een leuke afwisselende baan in een informele werkomgeving met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in salarisschaal 9 van de cao mbo, min. € 2.531,- en max. € 3.789,- bruto per maand bij een fulltime-aanstelling ad 36,86 uur per week. Benoeming is in eerste instantie tijdelijk, met bij goed functioneren uitzicht op verlenging.

Word jij enthousiast van deze functie?

Dan komen we graag in contact met jou!

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Agnès Ketelaars, teamleider Helicon MBO Den Bosch, via telefoonnummer (073) 611 22 22 of per mail a.ketelaars@helicon.nl

De vacature wordt zowel intern als extern opengesteld. Hierbij hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang.

Solliciteren? Stuur je gemotiveerde reactie met CV uiterlijk 6 april 2020, onder vermelding van sollicitatie accountmanager onderwijs mbo, t.a.v. Agnès Ketelaars, vacaturesmb@helicon.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Deel deze pagina opDelen