Helicon MBO Den Bosch

Beheerder dierverblijven

0,8 fte
Sluitingsdatum: 5 mei 2019

Het team Dier van Helicon MBO Den Bosch is op zoek naar een collega die ons team komt versterken. We zijn op zoek naar een collega met ruime praktijkervaring, die het opleiden van (jonge) mensen als een uitdaging ziet.

We zijn op zoek naar een nieuwe collega die het leuk vindt om vanuit zijn of haar passie voor dieren én het onderwijs een bijdrage te leveren aan onze beroepsgerichte opleidingen en de verdere ontwikkeling daarvan. Een collega die een brede ervaring en expertise heeft m.b.t. het houden van dieren en ook graag de handen zelf uit de mouwen steekt in de verzorging van de dieren. We willen als school voorloper zijn en een voorbeeldfunctie vervullen rondom dierwelzijn, ethiek en de werkdiscipline die bij de sector hoort.

Je bent verantwoordelijk voor het verzorgen van de dieren die we in huis hebben en het onderhouden van onze praktijklokalen en dierenverblijven. Een ondernemende houding om het onderwijs zo praktijkgericht mogelijk te maken en contacten te leggen met ons werkveld is daarbij onontbeerlijk.

We hebben voor jou een frisse, persoonlijke en ondernemende school in de aanbieding die kwaliteit, innovatie en ondernemerschap hoog in het vaandel heeft staan. Er is werk aan de winkel om met jouw hulp team Dier naar een hoger plan te tillen.

Voor meer informatie over de organisatie en opleidingen Dier: zie www.helicon.nl

Wat ga je doen?

Wat vragen we van je?

Verder vinden we het belangrijk dat je je herkent in de volgende karakterschets: teamplayer, maatschappelijk betrokken, doorzetter, ondernemend, empathisch, doortastend en reflecterend.

Wat bieden we je?

Een leuke afwisselende baan in een informele werkomgeving met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in salarisschaal 6 van de cao mbo, minimaal € 1.823 en maximaal € 2.653 (vanaf 1 juni 2019 respectievelijk € 1.864 en € 2.714) bij een full time benoeming. Benoeming is in eerste instantie tijdelijk, met bij goed functioneren uitzicht op verlenging.

Word jij enthousiast van deze functie?

Dan komen we graag in contact met jou!

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met mevrouw B. van der Horst, teamleider Dieropleidingen via b.vanderhorst@helicon.nl

Solliciteren? Stuur je gemotiveerde reactie met CV, onder vermelding van beheerder dierverblijven vóór vrijdag 5 mei 2019 naar vacaturesmb@helicon.nl

De gesprekken vinden waarschijnlijk plaats op donderdag 9 mei a.s.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Deel deze pagina opDelen