Helicon MBO Den Bosch

Docent Dier

0,6 tot 0,8 fte
Sluitingsdatum: 5 mei 2019

Wil jij écht van betekenis zijn voor mbo-studenten? Laat jij ze groeien door ze goed onderwijs, sterke begeleiding en echte aandacht te geven? Ben jij een vakspecialist die het leuk vindt om je vak op de kaart te zetten in de beroepsgerichte opleidingen en wil je een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van het onderwijs? Dan ben jij de enthousiaste docent en collega die we zoeken!

Wat ga je doen?

Wat vragen we van je?

De volgende persoonskenmerken: enthousiast, deskundig, inspirerend, flexibel, communicatief, ondernemend, accuraat en teamplayer.

Wat bieden we je?

Een leuke afwisselende baan in een informele werkomgeving met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in salarisschaal LB van de cao mbo, vanaf 1 juni 2019 minimaal € 2.820 en maximaal € 4.218 bruto per maand bij een fulltime-benoeming. Benoeming is in eerste instantie tijdelijk, met bij goed functioneren uitzicht op verlenging.

Word jij enthousiast van deze functie?

Dan komen we graag in contact met jou!
De vacature wordt zowel intern als extern open gesteld. Hierbij hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang.

Wil je meer informatie? Neem dan contact via (073) 611 22 22

Solliciteren? Stuur je gemotiveerde reactie met CV, onder vermelding van docent Dier, uiterlijk 5 mei 2019 naar vacaturesmb@helicon.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Deel deze pagina opDelen