Helicon MBO Den Bosch

Docent Nederlands

0,3-0,4 fte
Sluitingsdatum: 10 september 2018

Wil jij écht van betekenis zijn voor mbo-leerlingen? Laat jij ze groeien door ze goed onderwijs, sterke begeleiding en echte aandacht te geven? Ben jij een vakspecialist die het leuk vindt om je vak op de kaart te zetten in de beroepsgerichte opleidingen en wil je een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van het onderwijs? Dan ben jij de enthousiaste docent en collega die we zoeken!

Wat ga je doen?

 
Wat vragen we van je?

Verder vinden we het belangrijk dat je je herkent in de volgende karakterschets:
bruggenbouwer, (maatschappij) kritisch, mondiale denker, coachend en reflecterend.

Wat bieden we je?

Een leuke afwisselende baan in een informele werkomgeving met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in salarisschaal LB van de cao mbo (indien je bevoegd bent in je vakgebied) minimaal € 2.687 en maximaal € 4.019 bruto per maand bij een fulltime-benoeming). Benoeming is in eerste instantie tijdelijk, met bij goed functioneren uitzicht op verlenging.

Word jij enthousiast van deze functie?

Dan komen we graag in contact met jou!
De vacature wordt zowel intern als extern open gesteld. Hierbij hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang. Startdatum is zo spoedig als mogelijk.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Teamleider Sandra Bronk.
Solliciteren? Stuur je gemotiveerde reactie met CV voor 10 september 2018 , onder vermelding van mbo sollicitatie Nederlands per e-mail naar: s.bronk@helicon.nl
Gesprekken vinden in de week van 17 september plaats.

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld  

Deel deze pagina opDelen