Helicon MBO Den Bosch

Docent Ondernemen

0,7-0,8 fte
Sluitingsdatum: 20 augustus 2018

Wil jij écht van betekenis zijn voor mbo-leerlingen? Laat jij ze groeien door ze goed onderwijs, sterke begeleiding en echte aandacht te geven? Ben jij een vakspecialist die het leuk vindt om je vak op de kaart te zetten in de beroepsgerichte opleidingen en wil je een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van het onderwijs? Dan ben jij de enthousiaste docent en collega die we zoeken!

Voor onze mbo-school te Den Bosch zijn we op zoek naar een docent Ondernemen binnen de dier opleidingen, met ingang van het schooljaar 2018-2019. Het betreft een vervanging van minimaal een half jaar, met eventueel uitzicht op een langere termijn.

Wat ga je doen?

Wat vragen we van je?

Wat bieden we je?

Een leuke afwisselende baan in een informele werkomgeving met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in salarisschaal LB van de cao mbo (indien je bevoegd bent in je vakgebied) minimaal € 2.687 en maximaal € 4.019 bruto per maand bij een fulltime-benoeming. Benoeming is in eerste instantie tijdelijk, met bij goed functioneren uitzicht op verlenging.

Word jij enthousiast van deze functie?

Dan komen we graag in contact met jou!

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Bregje van der Horst, teamleider Dier opleidingen, via b.vanderhorst@helicon.nl

De vacature wordt zowel intern als extern open gesteld. Hierbij hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang.

Solliciteren? Stuur je gemotiveerde reactie met CV vóór 20 augustus 2018 per e-mail naar:  b.vanderhorst@helicon.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Deel deze pagina opDelen