Helicon MBO Den Bosch

Docent Paraveterinair

0,6-0,7 fte
Sluitingsdatum: 10 juni 2018

Helicon MBO Den Bosch is op zoek naar een collega die het team Dier komt versterken. We zijn op zoek naar iemand die het opleiden van studenten als een uitdaging ziet.
We hebben voor jou een frisse en ondernemende school in de aanbieding die kwaliteit, innovatie en ondernemerschap hoog in het vaandel heeft staan. Team Dier bestaat uit docenten Dierverzorging en Paraveterinair. Het team kenmerkt zich door een hoge mate van zelfstandigheid, werkt actief en effectief samen en is lerend ingesteld.

Onze mbo-school in 's-Hertogenbosch is op zoek naar een Docent Paraveterinair (0,6-0,7 fte) ter langdurige vervanging 

Wat ga je doen?

Wat vragen we van je:


Wat bieden we je?

Een leuke afwisselende baan in een informele werkomgeving met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in salarisschaal LB van de cao mbo (indien je bevoegd bent in je vakgebied) minimaal € 2.687 en maximaal € 4.019 bruto per maand bij een fulltime-benoeming). Benoeming is voorde duur van de vervanging.

Word jij enthousiast van deze functie?

Dan komen we graag in contact met jou!
Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Bregje van de Horst, teamleider Dieropleidingen via b.vanderhorst@helicon.nl

De vacature wordt zowel intern als extern open gesteld. Hierbij hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang.
 
Solliciteren? Stuur je gemotiveerde reactie met CV vóór 8 juni 2018 per e-mail naar: vacaturesmb@helicon.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Deel deze pagina opDelen