Menu
Helicon Opleidingen

Systeembeheerder

0,6 tot 1,0 fte
Sluitingsdatum: 3 april 2020

Helicon Opleidingen staat voor eigentijds groen onderwijs en veelzijdige opleidingen, met duurzaamheid, ondernemerschap en innovatie hoog in het vaandel. Op onze scholen in Noord-Brabant en Gelderland bieden we vmbo- en mbo-onderwijs, cursussen en trainingen. De Helicon Stafdienst, gehuisvest in ’s-Hertogenbosch, heeft een ondersteunende en adviserende rol.

Onze cultuur? Met plezier hard werken, positief-kritisch meedenken en kansen pakken. Op basis van gelijkwaardigheid, vertrouwen en hoge verwachtingen. Onze professionals bieden we volop kansen voor ontwikkeling. Wij groeien zodat onze leerlingen en studenten kunnen groeien.

Helicon Stafdienst is op zoek naar een systeembeheerder. Je voert je werkzaamheden uit voor het team Automatisering. Een team dat een hoge mate van ondersteuning en ontzorging van met name onderwijsteams nastreeft.

Wat ga je doen?


Wat vragen we van je?


Wat bieden we je?

Een leuke afwisselende baan in een informele werkomgeving met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Benoeming is in eerste instantie tijdelijk. Bij goed functioneren heb je uitzicht op een vast dienstverband.

Word jij enthousiast van deze functie?

Dan komen we graag in contact met jou! De vacature wordt zowel intern als extern opengesteld. Hierbij hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Tom Backx (Hoofd Automatisering), per email via t.backx@helicon.nl of telefonisch op 088 – 435 4228.

Solliciteren? Stuur je gemotiveerde reactie met CV onder vermelding van sollicitatie Systeembeheerder uiterlijk 3 april 2020 naar vacatures@helicon.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze pagina opDelen