Menu
Helicon Opleidingen

Juridisch adviseur

0,4 fte

Helicon Opleidingen staat voor eigentijds groen onderwijs en veelzijdige opleidingen, met duurzaamheid, ondernemerschap en innovatie hoog in het vaandel. Op onze scholen in Noord-Brabant en Gelderland bieden we vmbo- en mbo-onderwijs, cursussen en trainingen.

Onze cultuur? Met plezier hard werken, positief-kritisch meedenken en kansen pakken. Op basis van gelijkwaardigheid, vertrouwen en hoge verwachtingen. Onze professionals bieden we volop kansen voor ontwikkeling. Wij groeien, zodat onze leerlingen groeien.

Wat ga je doen?

Als juridisch adviseur adviseer en ondersteun je het College van Bestuur, de stafdienst en de vestigingen. Ook verleen je rechtsbijstand. Je houdt je naast onderwijswetgeving voornamelijk bezig met civiel- en arbeidsrecht, de algemene rechtspraktijk. Binnen de kaders en beleidslijnen van Helicon geef je advies op deze rechtsterreinen. Je leidinggevende is de bestuurssecretaris.

Je werkzaamheden:

 Wat vragen we van je?

 
Wat bieden we je?

Een afwisselende baan in een informele werkomgeving met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in salarisschaal 9 van de cao mbo (minimaal € 2.531,- en maximaal € 3.789,- bruto per maand bij een fulltime-benoeming). De aanstelling is in eerste instantie tijdelijk en bij goed functioneren uitzicht op verlenging.

Word jij enthousiast van deze functie?

Dan komen we graag in contact met jou!

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Florence Verhagen, bestuurssecretaris. 

Solliciteren? Stuur je gemotiveerde reactie met CV, onder vermelding van sollicitatie Juridisch adviseur naar vacatures@helicon.nl 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze pagina opDelen