Menu
Helicon Opleidingen

Hoofd Planning & Control Helicon Stafdienst

0,8 fte

Helicon Opleidingen is een onderwijsorganisatie voor groen onderwijs. We hebben scholen voor vmbo en mbo-onderwijs en daarnaast bieden we cursussen en contractactiviteiten aan. Als hoofd stuur je het team Planning & Control aan en zet jij je in om het onderwijs kwalitatief hoogwaardig te maken en houden. Vanuit haar expertise draagt Planning & Control bij aan het zichtbaar en meetbaar maken van de realisatie van de organisatiedoelstellingen en is het team primair verantwoordelijk voor de P&C-cyclus. Naast hoofd Planning & Control vervul je de rol concern controller.

Taken en verantwoordelijkheden

De afdeling Planning & Control heeft in de afgelopen tijd een goede basis gelegd om naar 'the next level' te komen. Een omgeving waarbij Planning & Control meer participerend dan volgend is en waarbij vestigingen worden geoutilleerd met een dashboard met sturingsinformatie. Als concern controller adviseer en ondersteun je, gevraagd en ongevraagd, het College van Bestuur en directies bij het besluitvormingsproces over het sturen op het realiseren van de strategie en de daarin benoemde organisatiedoelen en op beheersing van (financiële) processen. Je denkt mee en adviseert over het besturingsmodel, informatiemanagement en de noodzakelijke financiële organisatie en de inrichting van processen. Je bent verantwoordelijk voor de (verbijzonderde) interne controle, risicomanagement, audit en compliance.

Voornaamste taken en verantwoordelijkheden:

Profiel

We zijn op zoek naar een krachtige persoonlijkheid, jong van geest, met een ruime ervaring en kennis op bedrijfskundig en financieel gebied. Heeft gevoel voor de relatie tussen onderwijs en bedrijfsvoering. Communicatief vaardig en feeling voor ICT (on)mogelijkheden. Omgevingsbewust, analytisch en staat stevig in de schoenen. WO werk- en denkniveau.

Meer info en solliciteren?

Michael Page verzorgt de werving en selectie voor deze procedure. Meer informatie over het profiel, de selectiewensen, arbeidsvoorwaarden en solliciteren vind je op hun site

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld  

Deel deze pagina opDelen