Menu
Helicon Opleidingen

Allround communicatieadviseur met rol in Koersteam2025

0,5 fte
Sluitingsdatum: 20 oktober 2019

Ben jij een communicatieprofessional en vind je het leuk om vanuit een klein team van aanpakkers een wezenlijke bijdrage te leveren aan een onderwijsorganisatie in ontwikkeling? Ben jij een echte ‘doenker’, een strategische aanpakker? Dan komen we graag in contact met jou. Het gaat om een functie van 0,5 fte bij team communicatie in ’s-Hertogenbosch. Startdatum: zo snel mogelijk.

Helicon Opleidingen biedt eigentijds groen onderwijs en veelzijdige opleidingen, vanuit onze vmbo- en mbo-scholen in Noord-Brabant en Gelderland. Onze cultuur? Met plezier hard werken, positief-kritisch meedenken en kansen pakken. Wij (blijven) groeien, zodat onze leerlingen kunnen groeien.

Wat ga je doen?

Wat vragen we van je?

Wat bieden we je?

Een uitdagende baan in een collegiale sfeer in team communicatie met focus op taken binnen Koersteam2025. De functie is tijdelijk voor een jaar en ingedeeld in schaal 10 van de cao mbo, minimaal € 2.820 en maximaal € 4.218 bruto per maand bij een fulltime-betrekking.  En verder:

Word jij enthousiast van deze functie?

Dan komen wij graag in contact met jou.

Vragen? Neem contact op met Yvonne Coolen, via telefoonnummer 088 435 4200 of communicatie@helicon.nl.

Solliciteren? Stuur je gemotiveerde reactie met CV o.v.v. sollicitatie Allround communicatieadviseur vóór 20 oktober naar vacatures@helicon.nl

De gesprekken vinden plaats op donderdagmiddag 24 oktober 2019.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Deel deze pagina opDelen