Menu
Helicon Opleidingen

Network Architect

(1,0 fte)
Sluitingsdatum: 4 november 2019

Helicon Opleidingen staat voor eigentijds groen onderwijs en veelzijdige opleidingen, met duurzaamheid, ondernemerschap en innovatie hoog in het vaandel. Op onze scholen in Noord-Brabant en Gelderland bieden we vmbo- en mbo-onderwijs, cursussen en trainingen. De Helicon Stafdienst, gehuisvest in ’s-Hertogenbosch, heeft een ondersteunende en adviserende rol.

Onze cultuur? Met plezier hard werken, positief-kritisch meedenken en kansen pakken. Op basis van gelijkwaardigheid, vertrouwen en hoge verwachtingen. Onze professionals bieden we volop kansen voor ontwikkeling. Wij groeien zodat onze leerlingen en studenten kunnen groeien.

Helicon Stafdienst is op zoek naar een Network Architect. Je voert je werkzaamheden uit voor het team Automatisering. Een team dat een hoge mate van ondersteuning en ontzorging van met name onderwijsteams nastreeft.

Wat ga je doen?

Bij Helicon zijn er vele systemen en diensten, in een mix van on-premise en cloud.
Al deze systemen dienen op een veilige manier met elkaar te integreren. Als Network Architect bij Helicon ben je primair verantwoordelijk voor deze integratie, en de bijbehorende autorisatie en authenticatie met als doel om de verdere digitalisering van ons onderwijs mogelijk te maken.

Je houdt je bezig met:

 Wat vragen we van je?


Wat bieden we je?

Een leuke afwisselende baan in een informele werkomgeving met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Salarisinschaling gebeurt op basis van ervaring en opleidingsniveau in salarisschaal 10 of 11 van de cao mbo (minimaal € 2.820,- en maximaal € 4.779,- bruto per maand bij een fulltime-aanstelling). Benoeming is in eerste instantie tijdelijk. Bij goed functioneren heb je uitzicht op een vast dienstverband.

Word jij enthousiast van deze functie?

Dan komen we graag in contact met jou! De vacature wordt zowel intern als extern opengesteld. Hierbij hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Tom Backx (Hoofd Automatisering), per email via t.backx@helicon.nl of telefonisch op 088 – 435 4228.

Solliciteren? Stuur je gemotiveerde reactie met CV onder vermelding van sollicitatie Network Architect uiterlijk 4 november naar vacatures@helicon.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze pagina opDelen