Menu
Helicon Opleidingen

Medewerker leerlingen- en studentenadministratie

0,8 tot 1,0 fte
Sluitingsdatum: 27 augustus 2019

Helicon Opleidingen staat voor eigentijds groen onderwijs en veelzijdige opleidingen, met duurzaamheid, ondernemerschap en innovatie hoog in het vaandel. Op onze scholen in Noord-Brabant en Gelderland bieden we vmbo- en mbo-onderwijs, cursussen en trainingen. De Helicon Stafdienst, gehuisvest in ’s-Hertogenbosch, heeft een ondersteunende en adviserende rol.

Onze cultuur? Met plezier hard werken, positief-kritisch meedenken en kansen pakken. Op basis van gelijkwaardigheid, vertrouwen en hoge verwachtingen. Onze professionals bieden we volop kansen voor ontwikkeling. Wij groeien zodat onze leerlingen en studenten kunnen groeien.

Wat ga je doen?

 Wat vragen we van je?

Wat bieden we je?

Een afwisselende baan in een informele werkomgeving met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in salarisschaal 6 van de cao mbo (minimaal € 1.864,- en maximaal € 2.714 ,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling). Benoeming is in eerste instantie tijdelijk, met bij goed functioneren uitzicht op verlenging.

Word jij enthousiast van deze functie?

Dan komen we graag in contact met jou!
De vacature wordt zowel intern als extern open gesteld. Hierbij hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Elly van den Munckhof, hoofd leerlingen- en studentenadministratie, via (088) 435 42 00 (bereikbaar tot donderdag18 juli en vanaf maandag 26 augustus 2019).

Solliciteren? Stuur je gemotiveerde reactie met CV onder vermelding van sollicitatie medewerker leerlingen- en studentenadministratie uiterlijk 27 augustus 2019 naar vacatures@helicon.nl

De gesprekken vinden plaats op woensdag 4 september 2019 tussen 09:00-16:00 uur.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze pagina opDelen