Menu
Helicon Opleidingen

Beleidsadviseur Onderwijs

1,0 fte
Sluitingsdatum: 1 juli 2019

Helicon Opleidingen staat voor eigentijds groen onderwijs en veelzijdige opleidingen, met duurzaamheid, ondernemerschap en innovatie hoog in het vaandel. Op onze scholen in Noord-Brabant en Gelderland bieden we vmbo- en mbo-onderwijs, cursussen en trainingen.

Onze cultuur? Met plezier hard werken, positief-kritisch meedenken en kansen pakken. Op basis van gelijkwaardigheid, vertrouwen en hoge verwachtingen. Onze professionals bieden we volop kansen voor ontwikkeling. Wij groeien, zodat onze leerlingen groeien.

Als je bij Helicon wilt werken, weet je collega’s te inspireren, ben je ambitieus, vormt beroepsgericht onderwijs een uitdaging voor je en wordt jouw manier van werken gekenmerkt door een sterke proactieve houding. Daarnaast ben je persoonlijk in je contact met anderen en samenwerkingsgericht.

Als beleidsadviseur moet je stevig in je schoenen te staan. Je moet in staat zijn een duidelijke en onderbouwde visie op examinering (mee) te ontwikkelen. Je werkt daaraan met collega’s van de Helicon Stafdienst in Den Bosch, de centrale examencommissie en met de examencoördinatoren van de verschillende vestigingen. Behalve het uitzetten van de grote lijnen, houd je je ook bezig met het implementeren van de wet- en regelgeving van examinering bij onze mbo-opleidingen.

Wat ga je doen?

Wat vragen we van je?

Wat bieden we je?

Een leuke afwisselende baan in een informele werkomgeving met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in salarisschaal 10 van de cao mbo, minimaal € 2.820 en maximaal € 4.218 bruto per maand bij een fulltime-benoeming. Je standplaats is Den Bosch maar je bent ook  op vestigingen. Benoeming is in eerste instantie tijdelijk, met bij goed functioneren uitzicht op een vast contract.

Word jij enthousiast van deze functie?

Dan komen we graag in contact met jou!

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Desiree Haan via d.haan@helicon.nl

Solliciteren? Stuur je gemotiveerde reactie met CV, onder vermelding van sollicitatie beleidsadviseur onderwijs, uiterlijk 1 juli 2019 naar vacatures@helicon.nl t.a.v. Desiree Haan

De vacature wordt zowel intern als extern opengesteld. Hierbij hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Deel deze pagina opDelen