Helicon Opleidingen

Bestuurssecretaresse Stafdienst

0,8-1,0 fte
Sluitingsdatum: 30 november 2018

Helicon Opleidingen staat voor eigentijds groen onderwijs en veelzijdige opleidingen, met duurzaamheid, ondernemerschap en innovatie hoog in het vaandel. Op onze scholen in Noord-Brabant en Gelderland bieden we vmbo- en mbo-onderwijs, cursussen en trainingen.

Onze cultuur? Met plezier hard werken, positief-kritisch meedenken en kansen pakken. Op basis van gelijkwaardigheid, vertrouwen en hoge verwachtingen. Onze professionals bieden we volop kansen voor ontwikkeling. Wij groeien, zodat onze leerlingen groeien.

De bestuurssecretaresse functioneert binnen het secretariaat van de Helicon Stafdienst, maar zal primair worden belast met de secretariële ondersteuning van het College van Bestuur.

Wat ga je doen?

Wat vragen we van je?


Wat bieden we je?

Een leuke afwisselende baan in een informele werkomgeving met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in salarisschaal 8 (min. € 2.184,- en max. € 3.286,- bruto per maand bij een fulltime-aanstelling). Benoeming is in eerste instantie tijdelijk, met bij goed functioneren uitzicht op verlenging.

Word jij enthousiast van deze functie?

Dan komen we graag in contact met jou! De vacature wordt zowel intern als extern open gesteld. Hierbij hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Guido Voets, HR Manager, telefoonnummer (088) 435 42 00.

Solliciteren? Stuur je gemotiveerde brief met CV onder vermelding van Sollicitatie Bestuurssecretaresse vóór 30 november 2018 per email naar vacatures@helicon.nl
De gesprekken vinden plaats op vrijdag 7 december 2018.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze pagina opDelen