Helicon Opleidingen

Functioneel beheerder (data-analist)

1,0 fte
Sluitingsdatum: 21 december 2018

Helicon Opleidingen staat voor eigentijds groen onderwijs en veelzijdige opleidingen, met duurzaamheid, ondernemerschap en innovatie hoog in het vaandel. Op onze scholen in Noord-Brabant en Gelderland bieden we vmbo- en mbo-onderwijs, cursussen en trainingen.

Onze cultuur? Met plezier hard werken, positief-kritisch meedenken en kansen pakken. Op basis van gelijkwaardigheid, vertrouwen en hoge verwachtingen. Onze professionals bieden we volop kansen voor ontwikkeling. Wij groeien, zodat onze leerlingen groeien.

Zie jij het als een uitdaging om de organisatie van bruikbare informatie te voorzien? Is jouw dag geslaagd als je collega’s met je analytische kennis goed hebt kunnen helpen? En heb je ervaring met het werken in informatiesystemen? Dan past de functie van afunctioneel beheerder (data-analist) perfect bij jou. Om écht van betekenis te zijn voor leerlingen is het belangrijk dat er bruikbare en correcte informatie beschikbaar is. De vacature is gepositioneerd binnen het team Functioneel beheer.

Wat ga je doen?

Wat vragen we van je?


Wat bieden we je?

Het salaris en de overige arbeidsvoorwaarden zijn op basis van de cao MBO. Inschaling vindt plaats in functieschaal 9 (min. € 2.474,- en max. € 3.704,- bruto per maand bij een fulltime-aanstelling), afhankelijk van relevante opleiding, ervaring en arbeidsverleden. Benoeming is in eerste instantie tijdelijk, met bij goed functioneren uitzicht op een vast contract.

Word jij enthousiast van deze functie?

Dan komen we graag in contact met jou!
Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Dennis Leenman, 088 435 4200 (5300 intern).

De vacature wordt zowel intern als extern open gesteld. Hierbij hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang.

Solliciteren? Stuur je motivatiebrief en CV, onder vermelding van sollicitatie Functioneel beheerder (data-analist) t.a.v. Harald Odinga (teammanager Bedrijfsvoering) via vacatures@helicon.nl  Je kunt reageren tot en met 21 december 2018. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze pagina opDelen