Helicon Opleidingen

HR Adviseur Stafdienst

0,8-1,0 fte
Sluitingsdatum: 1 november 2018

Helicon Opleidingen staat voor eigentijds groen onderwijs en veelzijdige opleidingen, met duurzaamheid, ondernemerschap en innovatie hoog in het vaandel. Op onze scholen in Noord-Brabant en Gelderland bieden we vmbo- en mbo-onderwijs, cursussen en trainingen.

Onze cultuur? Met plezier hard werken, positief-kritisch meedenken en kansen pakken. Op basis van gelijkwaardigheid, vertrouwen en hoge verwachtingen. Onze professionals bieden we volop kansen voor ontwikkeling. Wij groeien, zodat onze leerlingen groeien.

In verband met de uitbreiding van de afdeling HR zijn we op zoek naar een enthousiaste en ervaren collega die ons HR team wil komen versterken. Als team zijn we in ontwikkeling en we zoeken iemand die daar op basis van de nodige ervaring en expertise aan kan bijdragen. Onze HR afdeling is gevestigd op de Helicon Stafdienst in ’s-Hertogenbosch en bestaat uit collega’s van de personeelsadministratie, salarisadministratie, HR Advies en de HR stafmanager.

Wat ga je doen?

Wat vragen we van je?


Wat bieden we je?

Een leuke afwisselende baan in een informele werkomgeving met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris en de overige arbeidsvoorwaarden zijn op basis van de cao mbo. Inschaling vindt plaats vanuit aanloopschaal 10 (minimaal € 2.757 en maximaal € 4.123 bij een fulltime aanstelling).  Benoeming is in eerste instantie tijdelijk, met bij goed functioneren uitzicht op verlenging.

Word jij enthousiast van deze functie?

Dan komen we graag in contact met jou!
Wil je meer informatie? Neem dan contact op Guido Voets, HR manager via onderstaand emailadres.

De vacature wordt zowel intern als extern open gesteld. Hierbij hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang. De gesprekken vinden waarschijnlijk plaats op woensdag 7 november 2018 in Den Bosch.

Solliciteren? Stuur je gemotiveerde reactie met CV vóór 1 november 2018 ter attentie van Guido Voets en onder vermelding van sollicitatie HR Adviseur naar vacatures@helicon.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze pagina opDelen