Helicon Opleidingen

Payroll & HR medewerker Stafdienst

0,8 fte
Sluitingsdatum: 2 november 2018

Helicon Opleidingen staat voor eigentijds groen onderwijs en veelzijdige opleidingen, met duurzaamheid, ondernemerschap en innovatie hoog in het vaandel. Op onze scholen in Noord-Brabant en Gelderland bieden we vmbo- en mbo-onderwijs, cursussen en trainingen.

Onze cultuur? Met plezier hard werken, positief-kritisch meedenken en kansen pakken. Op basis van gelijkwaardigheid, vertrouwen en hoge verwachtingen. Onze professionals bieden we volop kansen voor ontwikkeling. Wij groeien, zodat onze leerlingen groeien.

In verband met de uitbreiding van de afdeling HR zijn we op zoek naar een enthousiaste en ervaren collega die ons HR team wil komen versterken. Als team zijn we in ontwikkeling en we zoeken iemand die daar op basis van de nodige ervaring en expertise aan kan bijdragen. Onze HR afdeling is gevestigd op de Helicon Stafdienst in ’s-Hertogenbosch en bestaat uit collega’s van de personeelsadministratie, salarisadministratie, HR Advies en de HR stafmanager.

Wat ga je doen?

Wat vragen we van je?


Wat bieden we je?

Een leuke, afwisselende baan in een informele werkomgeving. Het salaris en de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn prima op basis van de cao mbo. Inschaling vindt plaats in schaal 8 minimaal € 2.184,- en maximaal € 3.286,- bruto per maand bij een fulltime-benoeming. Benoeming vindt in eerste instantie plaats tot en met 31 juli 2019, met bij goed functioneren uitzicht op verlenging.

Word jij enthousiast van deze functie?

Dan komen we graag in contact met jou!
Wil je meer informatie? Neem dan contact op Guido Voets (HR Manager) via onderstaand emailadres.

De vacature wordt zowel intern als extern open gesteld. Hierbij hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang. De gesprekken vinden plaats na 5 november 2018 in Den Bosch.

Solliciteren? Stuur je gemotiveerde reactie met CV onder vermelding van sollicitatie Payroll & HR Medewerker vóór 2 november 2018 ter attentie van Guido Voets naar vacatures@helicon.nl

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze pagina opDelen