Helicon Opleidingen

Medewerker Leerlingen- en studentenadministratie

0,8 fte
Sluitingsdatum: 7 januari 2019

Helicon Opleidingen. Eigentijds groen onderwijs, veelzijdige opleidingen. Met duurzaamheid, ondernemerschap en innovatie hoog in het vaandel. Onze scholen voor vmbo en mbo staan in Noord-Brabant en Gelderland. Cursussen en opleidingen voor bedrijven biedt Helicon ook op locatie aan. 

Helicon biedt medewerkers volop kansen! Verschillende concrete ontwikkelprogramma’s voor medewerkers liggen klaar. Onze cultuur? Met plezier hard werken, positief-kritisch meedenken en kansen pakken. Waarderen en gewaardeerd worden.

Voor de Stafdienst  in ’s-Hertogenbosch zijn we per direct op zoek naar een medewerker Leerlingen- en studentenadministratie 

Wat ga je doen?

 Wat vragen we van je?

Wat bieden we je?

Een afwisselende baan in een informele werkomgeving met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in salarisschaal 6 van de cao mbo (minimaal € 1.823,- en maximaal € 2.653 ,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling). Benoeming is in eerste instantie tijdelijk, met bij goed functioneren uitzicht op verlenging.

Word jij enthousiast van deze functie?

Dan komen we graag in contact met jou! De vacature wordt zowel intern als extern open gesteld. Hierbij hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Elly van den Munckhof, telefonisch bereikbaar tot 20 december 2018 en vanaf 7 januari 2019 via (088) 435 42 00.

Solliciteren? Stuur je gemotiveerde reactie met CV onder vermelding van sollicitatie Medewerker Leerlingen- en Studentenadministratie uiterlijk 7 januari 2019 naar vacatures@helicon.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze pagina opDelen