Menu

Helicon Talentlab: docenten gezocht

Heb jij een onderwijsbevoegdheid en wil je werken in én buiten de klas? Wil jij de kwaliteit van het onderwijs verhogen? En samen met andere starters leren van en met elkaar? Het Talentlab van Helicon biedt talentvolle docenten de kans om brede ervaring op te doen en zichzelf te ontwikkelen in het onderwijs. 

Wat bieden we?

Iets voor jou?

Het Talentlab is voor (startende) docenten met een eerste- of tweedegraads onderwijsbevoegdheid. Je komt in aanmerking voor het Talentlab als je de ambitie hebt om je te ontplooien in lesgevende én andere taken binnen het onderwijs. Als goede docent wil je nog beter worden!

Organisatie

Het Talentlab valt onder de Helicon Academy. Ieder talent krijgt een persoonlijke loopbaancoach waarmee je aan de slag gaat met jouw loopbaanvragen. Daarnaast is er ongeveer 1 keer per maand een bijeenkomst waarin je met collega’s van het Talentlab aan de slag gaat met intervisie, netwerken en onderwijsvraagstukken. Hierdoor leer je de organisatie snel kennen en heb je al snel een uitgebreid netwerk waarbinnen je kennis en ervaring kunt delen.

Interesse?

Heb je interesse of wil je meer weten? Neem contact via talentlab@helicon.nl.

Deel deze pagina opDelen