Menu

Leerwegen

Op onze school vind je alle leerwegen van het vmbo. Leren door doen is belangrijk, niet alleen leren uit boeken. Daarom volg je bij alle leerwegen ook praktijkvakken.

Basisberoepsgerichte leerweg

Speciaal voor doeners: een programma met veel praktijk en minder theorie. Na deze leerweg kun je een mbo-opleiding op niveau 1 of 2 volgen.

Kaderberoepsgerichte leerweg

Op de kaderberoepsgerichte leerweg krijg je iets meer theorie dan bij de basisberoepsgerichte leerweg. Je krijgt de theorie in combinatie met praktijk. Daarna kun je een mbo-opleiding op niveau 3- of 4 volgen. 

Gemengde leerweg

Bij de gemengde leerweg krijg je meer theorie dan praktijk. Na deze leerweg kun je naar een niveau 3 of 4 opleiding in het mbo. Met de gemengde leerweg heb je dus dezelfde mogelijkheden als met de theoretische leerweg (T+ programma).

T+ programma

Dé leerweg voor leerlingen met een vmbo-t-advies die niet alleen willen leren, maar ook willen doen! Met het diploma vmbo t+ kies je als vervolg een mbo-opleiding niveau 4 of de havo.

Het Groene Lyceum

Vanaf schooljaar 2021-2022 gaan wij starten met een opleiding voor leerlingen met havo in hun advies: het Groene Lyceum. Alle informatie over deze opleiding kun je vinden op de website van het Groene Lyceum.

Deel deze pagina opDelen