Menu

Voor groep 7 & 8

Zit je in groep 7 of 8 en ben je benieuwd naar onze school? Dan zijn er verschillende mogelijkheden!

Op deze website kun je veel informatie vinden, bijvoorbeeld over de onderbouw, onze groene vakken, algemene vakken en over onze projecten. Bekijk ook Groenlicht eens.

Nieuwsbrief groep 7 en 8

Zit je in groep 7 of 8 en wil je als eerste op de hoogte zijn van leuke kennismakingsactiviteiten of voorlichtingen bij ons op school?  Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief voor groep 7 en 8. Ook ouders mogen zich inschrijven. De nieuwsbrief verschijnt 4x per schooljaar. 
Klik hier om je in te schrijven voor de nieuwsbrief

Doe-middag

Voorafgaand aan de open dag is er een doe-middag voor groep 8 leerlingen waar je kennis maakt met onze groene vakken. De doe-middag is op woensdagmiddag 5 februari 2020. 

Open dag

Als je de school ook wilt zien en gelijk aan de slag wilt gaan kun je natuurlijk naar onze open dag op zaterdag 15 februari 2020 komen.

Voorlichtingsavonden

In januari zijn er 9 voorlichtingsavonden in Nijmegen waar alle middelbare scholen aanwezig zijn. Hier kun je meer horen over onze school. Op Schoolkeuzehulp.nl kun je zien waar en wanneer de avonden zijn. 

Kennismakingsmiddag

Voor de leerlingen die zich op of na de open dag al hebben ingeschreven bij Helicon VMBO Nijmegen volgt natuurlijk een kennismakingsmiddag aan het einde van het schooljaar. 


Vragen?

Heb je nog vragen? Bel dan naar de school (024) 355 06 42. Of stuur een email ter attentie van mevr. Thorn Leeson via info.vn@helicon.nl

Deel deze pagina opDelen