Menu

Voor groep 7 & 8

Zit je in groep 7 of 8 en ben je benieuwd naar onze school? Dan zijn er verschillende mogelijkheden!

Op deze website kun je veel informatie vinden, bijvoorbeeld over de onderbouw, onze groene vakken, algemene vakken en over onze projecten. Bekijk ook Groenlicht eens.

Kennismaken als alles anders is.... 

Zit je in groep 7 of 8 dan wil je natuurlijk graag een kijkje nemen op de middelbare school. Dit jaar gaat alles een beetje anders dan we gewend zijn. Hieronder lees je welke mogelijkheden je hebt om met Helicon kennis te maken.

Doe-middag

Helaas kan de doe-middag door de coronamaatregelen dit jaar helaas niet door gaan. We organiseren wel een hele leuke online open dag!

Open dag

Dit jaar kunnen we je helaas niet op school ontvangen. Maar we zorgen wel dat je online ook een hele leuke dag kunt beleven!  We zijn druk bezig met het inrichten van onze open dag pagina waarop je alle informatie kunt vinden die je normaal op een open dag in school ziet. Je kunt er filmpjes bekijken en leuke opdrachten vinden. Natuurlijk verzorgen we op 6 februari een livestream vanuit de school. Wil jij thuis meedoen met de open dag? Meld je dan aan voor de online open dag en vraag je een belevenispakket aan! Zo kun je thuis toch de open dag ervaren!

Vraag je belevenispakket aan en meld je aan voor de online open dag!

Ga naar de onine open dag!

Online voorlichtingsavonden

We hebben meerdere online voorlichtingsmomenten voor ouders en leerlingen georganiseerd. Deze kun je allemaal terugkijken op onze livestreampagina.

Kennismakingsmiddag

Voor de leerlingen die zich op of na de open dag al hebben ingeschreven bij Helicon VMBO Nijmegen volgt natuurlijk een kennismakingsmiddag aan het einde van het schooljaar. 

Vragen?

Heb je nog vragen? Bel dan naar de school (024) 355 06 42. Of stuur een email ter attentie van mevrouw Dorlandt via info.vn@helicon.nl

Deel deze pagina opDelen