Menu

Voor groep 7 & 8

Zit je in groep 7 of 8 en ben je benieuwd naar onze school? Dan zijn er verschillende mogelijkheden!

Op deze website kun je veel informatie vinden, bijvoorbeeld over de onderbouw, onze groene vakken, algemene vakken en over onze projecten. Bekijk ook Groenlicht eens.

Nieuwsbrief groep 7 en 8

Zit je in groep 7 of 8 en wil je als eerste op de hoogte zijn van leuke kennismakingsactiviteiten of voorlichtingen bij ons op school?  Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief voor groep 7 en 8. Ook ouders mogen zich inschrijven. De nieuwsbrief verschijnt 4x per schooljaar. 
Klik hier om je in te schrijven voor de nieuwsbrief

Doe-middag

Voorafgaand aan de open dag is er een doe-middag voor groep 8 leerlingen waar je kennis maakt met onze groene vakken. De doe-middag is op woensdagmiddag 27 januari 2021. Opgeven kan via de website vanaf december 2020.

Open dag

Als je de school ook wilt zien en gelijk aan de slag wilt gaan kun je natuurlijk naar onze open dag op zaterdag 6 februari 2021 komen. Medio december zal duidelijk worden hoe we onze open dag gaan organiseren.

Voorlichtingsavonden

In januari zijn er 3 extra voorlichtingsmomenten. Hier kun je meer horen over onze school. Op Schoolkeuzehulp.nl kun je zien waar en wanneer de avonden zijn. Hoe de invulling eruit gaat zien is mede afhankelijk van de dan geldende maatregelen. 

Kennismakingsmiddag

Voor de leerlingen die zich op of na de open dag al hebben ingeschreven bij Helicon VMBO Nijmegen volgt natuurlijk een kennismakingsmiddag aan het einde van het schooljaar. 


Vragen?

Heb je nog vragen? Bel dan naar de school (024) 355 06 42. Of stuur een email ter attentie van mevr. Thorn Leeson via info.vn@helicon.nl

Deel deze pagina opDelen