Menu

Voor groep 7 & 8

Kennismaken met onze school kanĀ op verschillende manieren. Je bent van harte welkom!

Je kunt op verschillende manieren kennismaken met onze school:

Open dag

Op vrijdag 22 januari organiseren we onze open dag. Je kunt dan de hele school zien en kennis maken met onze docenten, leerlingen en vakken. Op dit moment is nog noet duidelijk welke vorm de open dag precies zal hebben, dus zet de datum alvast in je agenda en hou de website in de gaten voor meer informatie.

Workshops

Ook dit jaar zullen we een aantal workshops organiseren voor leerlingen die graag kennis willen maken met onze vakken. Hou de website in de gaten voor data en tijden.

Doedag

Op 18 en 26 november organiseren we onze Doedag. Zit je in groep 7 of 8 en wil je graag eens een aantal echte middelbare school lessen volgen, dan kun je meedoen met de Doedag. Vanaf begin oktober kun je je via de website inschrijven.

Rondleiding

Kun je niet op onze open dag of de Doedag komen of wil je gewoon eens rustig kijken of Helicon de juiste school voor je is? Dan ben je (samen met je ouders/verzorgers) altijd van harte welkom voor een rondleiding. Neem hiervoor contact op met Simone Dorlandt (info.vk@helicon.nl) om een afspraak te maken.

Deel deze pagina opDelen