Menu

Voor groep 7 & 8

Kennismaken met onze school kanĀ op verschillende manieren. Je bent van harte welkom!

Je kunt op verschillende manieren kennismaken met onze school:

Open dag

Workshops

Rondleiding

Doedag

Hieronder vindt je meer informatie over de verschillende activiteiten en kun je je ook aanmelden om mee te doen. De Doedag (november), open dag (24 januari) en workshop zijn inmiddels geweest. Heb je ze gemist? Neem contact op voor een persoonlijke afspraak.

Rondleiding

Kun je niet op onze open dag of de Doedag komen of wil je gewoon eens rustig kijken of Helicon de juiste school voor je is? Dan ben je (samen met je ouders/verzorgers) altijd van harte welkom voor een rondleiding. Neem hiervoor contact op met Simone Dorlandt (info.vk@helicon.nl) om een afspraak te maken.

Tevens is er op diverse data de mogelijkheid om je in te schrijven voor een voorlichtingsbijeenkomst en een rondleiding. Omdat het aantal plaatsen hiervoor beperkt is verzoeken we u om u hiervoor vantevoren aan te melden. De bijeenkomsten starten altijd om 15.00 uur. Op onderstaande data vinden deze bijeenkomsten plaats:

Dinsdag 3 maart

Aanmelden voor een deze bijeenkomsten kan eenvoudig door het invullen van dit formulier. We zien u graag bij ons op school!

Deel deze pagina opDelen