Menu

Voor groep 7 & 8

Kennismaken met onze school kan op verschillende manieren. Je bent van harte welkom!

Je kunt op verschillende manieren kennismaken met onze school:

Doedag

Open dag

Rondleiding

Hieronder vindt je meer informatie over de verschillende activiteiten en kun je je ook aanmelden om mee te doen.

Doedag: woensdag 13 november en donderdag 28 november

Doedag: De Doedagen zijn bedoeld voor leerlingen van groep 7 en 8. Tijdens deze dagen kunnen je lessen volgen op onze school om kennis te maken met het vak en de school. Voor de Doedagen kun je je opgeven met je basisschool of individueel. Dit schooljaar zijn de Doedagen op woensdag 13 november en donderdag 28 november 2019. 

Inmiddels hebben we de Doedagen achter de rug. Het was erg gezellig! Heb jij de Doedagen gemist en wil je graag eens komen kijken? We hebben nog verschillende mogelijkheden om met onze school kennis te maken.

Open dag: vrijdag 24 januari 2020 van 16.00 tot 21.00 uur

Open dag: Tijdens de open dag op 24 januari laten we je met trots de school, de tuin en dierverblijven zien. Onze docenten en leerlingen staan je graag te woord! Je kunt op je gemak rondkijken, lesboeken bekijken en een sfeer proeven. Je hoeft je niet van te voren aan te melden om de open dag te bezoeken. Je kunt gewoon gezellig langskomen. Natuurlijk kunnen we deze dag al veel van je vragen beantwoorden. Als jij en je ouders uitgebreider met iemand van school in gesprek willen gaan, dan maken we daar graag een persoonlijke afspraak voor.

Rondleiding

Kun je niet op onze open dag of de Doedag komen of wil je gewoon eens rustig kijken of Helicon de juiste school voor je is? Dan ben je (samen met je ouders/verzorgers) altijd van harte welkom voor een rondleiding. Neem hiervoor contact op met Simone Dorlandt (info.vk@helicon.nl) om een afspraak te maken.

Tevens is er op diverse data de mogelijkheid om je in te schrijven voor een voorlichtingsbijeenkomst en een rondleiding. Omdat het aantal plaatsen hiervoor beperkt is verzoeken we u om u hiervoor vantevoren aan te melden. De bijeenkomsten starten altijd om 15.00 uur. Op onderstaande data vinden deze bijeenkomsten plaats:

Maandag 9 december

Dinsdag 14 januari

Maandag 10 februari

Dinsdag 3 maart

Aanmelden voor een deze bijeenkomsten kan eenvoudig door het invullen van dit formulier. We zien u graag bij ons op school!

Deel deze pagina opDelen