Menu

Voor groep 7 & 8

Kennismaken met onze school kan op verschillende manieren. Je bent van harte welkom!

Je kunt op verschillende manieren kennismaken met onze school:

Open dag

Workshops

Rondleiding

Doedag

Hieronder vindt je meer informatie over de verschillende activiteiten en kun je je ook aanmelden om mee te doen.

Open dag: vrijdag 24 januari 2020 van 16.00 tot 21.00 uur

Tijdens de open dag op 24 januari laten we je met trots de school, de tuin en dierverblijven zien. Onze docenten en leerlingen staan je graag te woord! Je kunt op je gemak rondkijken, lesboeken bekijken en een sfeer proeven. Je hoeft je niet van te voren aan te melden om de open dag te bezoeken. Je kunt gewoon gezellig langskomen. Natuurlijk kunnen we deze dag al veel van je vragen beantwoorden. Als jij en je ouders uitgebreider met iemand van school in gesprek willen gaan, dan maken we daar graag een persoonlijke afspraak voor.

Programma Open dag:

In verschillende lokalen kun je met docenten spreken, de vakmetodes bekijken, leuke activiteiten doen, iets maken of proeven. Daarnaast zijn er verschillende voorlichtingsrondes:

Ook de leerlingenraad en vestigingsraad (ouders) zijn aanwezig.

Parkeren:

We hebben een beperkt aantal parkeerplaatsen. U kunt gebruik maken van de parkeerplaatsen voor de school, aan de overkant van de weg en in de omgeving van de school. U kunt natuurlijk ook op de fiets komen, hiervoor is voldoende parkeergelegenheid in de fietsenstalling!

Workshops

Zou je toch heel graag een keer een praktijkvak uit willen proberen? Schrijf je dan in voor een van onze workshops! Je kunt een workshop volgen op donderdag 30 januari, woensdag 5 februari of donderdag 6 februari. Meer informatie en inschrijven kan hier.

Rondleiding

Kun je niet op onze open dag of de Doedag komen of wil je gewoon eens rustig kijken of Helicon de juiste school voor je is? Dan ben je (samen met je ouders/verzorgers) altijd van harte welkom voor een rondleiding. Neem hiervoor contact op met Simone Dorlandt (info.vk@helicon.nl) om een afspraak te maken.

Tevens is er op diverse data de mogelijkheid om je in te schrijven voor een voorlichtingsbijeenkomst en een rondleiding. Omdat het aantal plaatsen hiervoor beperkt is verzoeken we u om u hiervoor vantevoren aan te melden. De bijeenkomsten starten altijd om 15.00 uur. Op onderstaande data vinden deze bijeenkomsten plaats:

Dinsdag 14 januari

Maandag 10 februari

Dinsdag 3 maart

Aanmelden voor een deze bijeenkomsten kan eenvoudig door het invullen van dit formulier. We zien u graag bij ons op school!

Doedag: woensdag 13 november en donderdag 28 november

Doedag: De Doedagen zijn bedoeld voor leerlingen van groep 7 en 8. Tijdens deze dagen kunnen je lessen volgen op onze school om kennis te maken met het vak en de school. Voor de Doedagen kun je je opgeven met je basisschool of individueel. Dit schooljaar zijn de Doedagen op woensdag 13 november en donderdag 28 november 2019. 

Inmiddels hebben we de Doedagen achter de rug. Het was erg gezellig! Heb jij de Doedagen gemist en wil je graag eens komen kijken? We hebben nog verschillende mogelijkheden om met onze school kennis te maken.

Deel deze pagina opDelen