Menu

Voor groep 7 & 8

Zit je in groep 7 of 8 en ben je benieuwd naar onze school? Kennismaken met onze school kan op verschillende manieren. Je bent van harte welkom!

Op onze website kun je al veel informatie vinden, over de vakken, waar we als school voor staan en hoe we jou begeleiden.

Kennismaken als alles anders is.....

Als je een middelbare school moet gaan kiezen dan wil je natuurlijk ook graag een keer bij deze school komen kijken. Dit jaar gaat alles een beetje anders dan we gewend zijn. Hieronder lees je welke mogelijkheden je hebt om kennis te maken met Helicon.

Open dag

Op vrijdag 22 januari organiseerden we een online open dag. Heb je hem gemist? Kijk dan de livestream terug en bezoek de open dag pagina via onderstaande link:

Ga naar de open dag pagina 

Vraag je belevenispakket aan!

Nieuw! Het Groene Lyceum!

Vanaf schooljaar 2022-2023 willen we gaan starten met het Groene Lyceum. Een opleiding voor de praktisch ingestelde leerling met havo in het advies. In 6 jaar haal je een vmbo-t en mbo niveau-4 diploma en kun je doorstromen naar het hbo. Alle informatie over het Groene Lyceum vind je op de website.

Doedag (minilessen)

De doedagen zijn in november geweest en waren een groot succes. Heb je ze gemist? Vraag het belevenispakket aan. Op deze manier kun je toch een klein beetje ervaren wat we bij ons op school doen.

Ik wil informatie over het vmbo

Op dit moment is het helaas niet mogelijk om ouderavonden of minilesjes te organiseren. Natuurlijk kunnen we je wel altijd van allke informatie voorzien. Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

Ga naar het formulier om informatie te vragen

Corona-maatregelen: Komt u op school voor een 1 op 1 gesprek, om iets op te halen of af te geven? Binnen in het schoolgebouw is het dragen van een mondkapje verplicht. Neem vooraf contact op om een afspraak te maken.

Rondleiding

Kun je niet op onze open dag of de Doedag komen of wil je gewoon eens rustig kijken of Helicon de juiste school voor je is? Dan ben je (samen met je ouders/verzorgers) altijd van harte welkom voor een rondleiding. Neem hiervoor contact op met Simone Dorlandt (info.vk@helicon.nl) om een afspraak te maken.

Deel deze pagina opDelen