Menu

Voor groep 7 & 8

Kennismaken met onze school kan op verschillende manieren. Je bent van harte welkom!

Doedag: woensdag 13 november en donderdag 28 november

Doedag: De Doedagen zijn bedoeld voor leerlingen van groep 7 en 8. Tijdens deze dagen kunnen je lessen volgen op onze school om kennis te maken met het vak en de school. Voor de Doedagen kun je je opgeven met je basisschool of individueel. Dit schooljaar zijn de Doedagen op woensdag 13 november en donderdag 28 november 2019. 

Als je op onderstaande link klikt kun je je opgeven voor onze Doedag. Je hebt de keuze om als leerkracht meerdere leerlingen van je school op te geven. Ook kun je je individueel opgeven als je basisschool ervoor kiest om niet aan de Doedag deel te nemen als school.

School opgeven

Individueel opgeven

Open dag: vrijdag 24 januari 2020 van 16.00 tot 21.00 uur

Open dag: Tijdens de open dag op 24 januari laten we je met trots de school, de tuin en dierverblijven zien. Onze docenten en leerlingen staan je graag te woord! Je kunt op je gemak rondkijken, lesboeken bekijken en een sfeer proeven. Natuurlijk kunnen we deze dag al veel van je vragen beantwoorden. Als jij en je ouders uitgebreider met iemand van school in gesprek willen gaan, dan maken we daar graag een persoonlijke afspraak voor.

Rondleiding:  Kun je niet op onze open dag of de Doedag komen of wil je gewoon eens rustig kijken of Helicon de juiste school voor je is? Dan ben je (samen met je ouders/verzorgers) altijd van harte welkom voor een rondleiding. Neem hiervoor contact op met Simone Dorlandt (info.vk@helicon.nl) om een afspraak te maken.

Deel deze pagina opDelen