Menu

Werken met laptops

Op onze school werken we met laptops.  Ouders kunnen een laptop kopen of huren. Koop of huur je via onze school, dan doen we een bijdrage van €100 aan de laptop. Bovendien zorgen we voor een uitstekende verzekering.

De laptop

Koop of huur je een laptop via school, dan krijg je een Easy4u 11,6 inch Dell 3190 2-in-1 convertible tablet met zekerheidspakket. We werken hierin samen met The Rent Company. Via hen schaf je de laptop aan. 

 

Verzekering

De laptop die je via school koopt is verzekerd tegen schade en diefstal. Ook hoort er een uitstekende service bij. Het zekerheidspakket bestaat uit:

De prijs

Koop je de laptop via school, dan doet de school een bijdrage van €100. Je betaalt dan nog circa €605,00 in één keer bij koop, of €12,90 per maand (48 maanden lang) bij huur. Huur je de laptop, dan betaal je een borg van €50. Na afloop van de huurperiode krijg je de borg terug als de laptop in orde is. Je kunt de laptop ook houden en de borg niet terugvragen.

Het werken met laptops bij Helicon VMBO Eindhoven

Helicon VMBO Eindhoven kiest voor het beste van twee werelden: we werken met laptops zodat leerlingen vaardig worden met digitale middelen maar we blijven ook werken met werkboeken en uiteraard blijven onze praktijkvakken.

Deel deze pagina opDelen