Menu
donderdag 9 januari 2020

Nieuw jaar, nieuwe directeur… even voorstellen: Frouwke Ebbens

Een nieuwe start voor iedereen, maar vooral ook voor onze school: 1 januari 2020 begon Frouwke Ebbens als directeur van Helicon Eindhoven. In december namen we afscheid van Wil Laval die met pensioen ging. Mevrouw Ebbens stelt zich graag even voor, dus lees snel verder.

Directeur Helicon Eindhoven Frouwke EbbensMevrouw Ebbens woont in Eindhoven en heeft zelf twee kinderen die komend schooljaar naar het voortgezet onderwijs gaan. De route die ouders lopen om voor hun kind een geschikte school te vinden is haar dus helemaal bekend. In haar vrije tijd is ze regelmatig in de natuur te vinden als ze gaat (berg-)wandelen. Daarnaast bezoekt ze ook graag het theater.

Ervaring in het onderwijs

De onderwijswereld is ook de wereld van Mevrouw Ebbens. De laatste jaren werkte ze als leidinggevende bij het Sondervick op de afdeling vmbo, daarvoor werkte ze in het beroepsonderwijs. Die ervaring sluit natuurlijk mooi aan bij onze school.

Die combinatie van vmbo en mbo is iets wat mevrouw Ebbens erg aanspreekt: “het is mooi om leerlingen een brede basis mee te geven met daarin ook beroepsvaardigheden. En dat we leerlingen daarna ook nog kunnen opleiden in het mbo en het echte vakmanschap kunnen meegeven, dat is geweldig”.

Mevrouw Ebbens kijkt er naar uit om ouders bij de eerstvolgende gelegenheid te ontmoeten.

Deel deze pagina opDelen