Menu
dinsdag 13 november 2018

Zo leuk is leren: 85 kinderen probeerden onze prakijkvakken uit.

De workshopavond voor kinderen van de basisschool werd maandag 13 november goed bezocht. Het was erg druk, het was gezellig en het was leerzaam.

Zo'n 85 kinderen van met name groep 8 kwamen proefdraaien bij twee workshops om zo onze praktijkvakken te ervaren. Na een korte inleiding in een overvolle aula gingen ze aan de slag. Ouders mochten uiteraard mee om een kijkje te nemen.
Heb je het gemist? Meld je dan aan voor de workshopavond van 6 december.

Dier
Bij het vak Dier was een dierenquiz. De dieren waarover het ging waren er natuurlijk ook bij. Onze laatste aanwinst, een baby zwijntje, trok veel aandacht. Maar ook de enorme Brahma-kip en een blauwtongskink werden uitgebreid bekeken.

Outdoor
Wie iets avontuurlijks wilde koos voor Outdoor. Grappig genoeg was deze avond indoor: klimmen en mountainbiken, daar draaide het om.  

Bloem
Een bloem pimpen, hoe doe je dat? Als je de creaties zag, dan zag je ook dat dat geen vraag was voor de aanwezige kinderen. Er zaten veel creatieve natuurtalenten bij!

Groen
Lekker met de vingers in de grond. De kinderen maakten een leuke pot met viooltjes.

Voeding
Een taartje om je vingers bij op te eten. Dat maakten de kinderen tijdens de workshop Voeding. Ze deden dat samen met een heel team van onze eigen leerlingen.

 Al met al een fijne avond waarbij verschillende kinderen al riepen: “ik weet al wat ik wil, ik wil naar deze school!”

Bekijk ook de foto's op Facebook

Deel deze pagina opDelen