Menu

Instroom

Zit je nu op een andere school voor voortgezet onderwijs, maar wil je een overstap maken naar Helicon VMBO Eindhoven? Bij voldoende plaats kan dat. Houd er rekening mee dat we weinig plaatsen hebben voor instroom. We raden je aan je ook bij een andere school aan te melden.

Instromen in leerjaar 2

Eind mei weten wij of er plaats is in leerjaar 2 voor instroom. Op deze pagina publiceren we dan het aantal plaatsen per leerweg. Ook lees je hier dan of en hoe je je kunt aanmelden voor instroom in leerjaar 2. 
Geef aan als je interesse hebt om in te stromen in leerjaar 2. We houden je dan op de hoogte. 

Instromen in leerjaar 3

We hebben beperkt plaats voor instroom in leerjaar 3. Het aantal plaatsen dat beschikbaar is, is eind mei bekend.  Geef aan als je interesse hebt om in te stromen in leerjaar 3. Wij houden je dan op de hoogte en nodigen je uit voor een gesprek als er voldoende plaats is in de gewenste leerweg.

Voor leerlingen van Antoon Schellens College, Pleincollege Helder en Eerste opvang anderstaligen
Volgens de afspraken die in de regio zijn gemaakt met het samenwerkingsverband plaatsen we eerst leerlingen van Pleincollege Helder, Antoon Schellens College en Eerste opvang anderstaligen.
De intakegesprekken met leerlingen van deze scholen vinden plaats op 10 maart.

Voor leerlingen van alle andere middelbare scholen
Zit jij op een andere school dan de bovengenoemde scholen? Als je het interesseformulier invult, laten wij je in mei weten of er komend schooljaar voldoende plaats is in leerjaar 3. Je krijgt een uitnodiging voor een intakegesprek als er voldoende plaats is in de gewenste leerweg. De intakegesprekken vinden plaats op 2 juni.

Deel deze pagina opDelen