Instroom in leerjaar 2 of 3

Zit je nu op een andere school voor voortgezet onderwijs, maar wil je een overstap maken naar Helicon VMBO Eindhoven? In sommige gevallen kan dat.

Instromen in leerjaar 2

Pas eind april 2019 weten we of er plaats is voor instroom in leerjaar 2.
Houd de website in de gaten voor meer informatie. Natuurlijk ben je van harte welkom om alvast een kijkje te komen nemen op onze open dag van zaterdag 19 januari.

Instromen in leerjaar 3

We hebben beperkt plaats voor instroom in leerjaar 3. Het aantal plaatsen dat beschikbaar is:
Vmbo-B:           0 plaatsen
vmbo-K:           6 plaatsen
vmbo-G/T        0 plaatsen

Voor leerlingen van Antoon Schellens College, Pleincollege Helder en Eerste opvang anderstaligen

Volgens de afspraken die in de regio zijn gemaakt met het samenwerkingsverband worden eerst leerlingen van Pleincollege Helder, Antoon Schellens College en Eerste opvang anderstaligen geplaatst.

Zit jij op één van deze scholen en heb je als uitstroomadvies Kaderberoepsgerichte leerweg?  We nodigen je graag uit voor de open dag op zaterdag 19 januari om een indruk te krijgen van onze school.

Nu al kenbaar maken dat je interesse hebt kan ook. Vul daarvoor het contactformulier instroom in en wij nemen eind februari contact met je op. 

Voor leerlingen van alle andere middelbare scholen

Zit jij op een andere school dan de bovengenoemde scholen? Ook jij bent welkom op onze open dag op zaterdag 19 januari om een indruk te krijgen van onze school.
Medio april kun je op deze website zien of er nog plaats is in leerjaar 3.  Let op: het kan zijn dat onze klassen dan inmiddels al vol zitten. Zorg er dus altijd voor dat je nog een andere keuze hebt.


Deel deze pagina opDelen