Instroom in leerjaar 2 of 3

Zit je nu op een andere school voor voortgezet onderwijs, maar wil je een overstap maken naar Helicon VMBO Eindhoven? In sommige gevallen kan dat. Pas eind april hebben we zicht op de mogelijkheden tot instroom. Houd de website in de gaten voor meer informatie.

Instromen in leerjaar 2

Eind april hebben we zicht op de plaatsingsmogelijkheden in leerjaar 2. Natuurlijk ben je van harte welkom om alvast een kijkje te komen nemen op onze open dag van zaterdag 19 januari.

Instromen in leerjaar 3

We hebben beperkt plaats voor instroom in leerjaar 3. Het aantal plaatsen dat beschikbaar is:
Vmbo-B:           0 plaatsen
vmbo-K:           6 plaatsen
vmbo-G/T        0 plaatsen

Voor leerlingen van Antoon Schellens College, Pleincollege Helder en Eerste opvang anderstaligen

Volgens de afspraken die in de regio zijn gemaakt met het samenwerkingsverband worden eerst leerlingen van Pleincollege Helder, Antoon Schellens College en Eerste opvang anderstaligen geplaatst.

Zit jij op één van deze scholen en heb je als uitstroomadvies Kaderberoepsgerichte leerweg?  Je kunt nu al kenbaar maken dat je interesse hebt. Vul daarvoor het contactformulier instroom in en wij nemen eind februari contact met je op. 

Voor leerlingen van alle andere middelbare scholen

Zit jij op een andere school dan de bovengenoemde scholen?  Op dit moment is het nog niet mogelijk om je in te schrijven voor onze school.
Medio april kun je op deze website zien of er nog plaats is in leerjaar 3.  Let op: het kan zijn dat onze klassen dan inmiddels al vol zitten. Zorg er dus altijd voor dat je nog een andere keuze hebt.

Tussentijds instromen

Wil je gedurende het schooljaar instromen? Dat kan alleen als je verhuist.
In leerjaar 3 en 4 kun je bovendien alleen instromen als je nu ook al op een groen vmbo zit.

Deel deze pagina opDelen