Menu
24
jan
Open Dag 2021 - ONLINE

Online open dag 24 januari 2021
Tijdens een lockdown een open dag organiseren gaat wel anders dan voorgaande  jaren.  Dit jaar houden wij op 24 januari een online open dag en verzorgen van 11.00 - 15.00 uur drie maal een live-uitzending vanuit school; om 11.00, 12.30 en 14.00 uur. Kom kijken en stel alle vragen die je hebt.  

Online de school bekijken
De school laten zien aan ouders en leerlingen van groep 7 en 8 gaat niet lukken in deze tijd. Daarom hebben we een filmpje gemaakt om jullie toch een beeld te geven van de sfeer in school. Ook is het mogelijk om een virtuele tour door school en over het terrein te maken. Bezoek de lokalen, maak kennis met de vakken en geniet.
Omdat we vanaf leerjaar 1 werken met een eigen laptop voor de leerlingen, kom je onderweg informatie van the Rent Company tegen over de aanschaf van een laptop en alles wat daarbij komt kijken. Voor o.a. het huiswerk, de cijfers en de aan-/afwezigheid werken we met Magister. Hoe jij je moet aanmelden in Den Bosch en op onze school wordt ook onderweg uitgelegd. Veel kijkplezier. En vergeet niet op 24 januari onze livestream te volgen tussen 11.00 en 15.00 uur!


Informatie en contact
Ben je geïnteresseerd in onze school en wil je graag folders ontvangen, vul dan het aanvraagformulier in.
Wilt u als ouder/verzorger graag iemand spreken i.v.m. vragen over extra ondersteuning, vul dan het contactformulier in.

Zo gauw meer bekend is zetten we de informatie op deze plek.
Houd deze site dus in de gaten voor actuele informatie.

Deel deze pagina opDelen