Menu
maandag 16 maart 2020

Onderwijs op afstand

Woensdag 18 maart starten we met het geven van onderwijs op afstand. Om hieraan mee te kunnen doen hebben de leerlingen het volgende nodig.

1. Boeken en ander lesmateriaal uit je kluisje
De afgelopen dagen konden leerlingen al hun kluisje leegmaken omdat ze hun boeken en ander lesmateriaal thuis nodig hebben. Omdat we vermoeden dat nog niet iedereen is geweest, is ook op woensdag 18 maart nog de mogelijkheid het kluisje te legen.
leerjaar 1:  09.00 - 10.00 uur
leerjaar 2:  10.00 - 11.00 uur
leerjaar 3:  11.00 - 12.00 uur
leerjaar 4:  12.00 - 13.00 uur

2. Magister op je telefoon of een device 
Magister heb je nodig voor het rooster en het huiswerk. Daarnaast gebruiken docenten de ELO van Magister om documenten, planningen, opdrachten en instructievideo's te plaatsten. Zaken die jou kunnen helpen. Zorg dus dat je Magister hebt en dat het werkt.

3. Microsoft Teams 
Om persoonlijk contact te kunnen hebben met een docent of je mentor is het noodzakelijk dat je over Microsoft teams beschikt. Dit programma kun je gratis downloaden en zet je op je laptop, PC, tablet of GSM. Hoe je dat precies moet doen zie je op https://digitaal.helicon.nl/
Leerlingen hebben nog niet eerder met teams gewerkt, maar dat komt helemaal goed, als je maar zorgt dat het hebt voor woensdag.

De mentor en vakdocent laten via Magister  weten wanneer zij leerlingen op Teams verwachten. In Magister is elke dag te zien wat er gedaan moet worden op welk lesuur.

Deel deze pagina opDelen