Menu

Voor groep 7 & 8

Kennismaken met onze school kan op verschillende manieren. Je kunt het allemaal meemaken via deze site.

* Online open huis: Door het corona virus kunnen we je niet de school in het echt laten zien, maar jij kunt onze school  wel virtueel bezoeken. Ga op onderzoek uit en maak kennis met onze vakken.

* Online open dag: Tijdens onze open dag op 24 januari verzorgen we tussen 11.00 en 15.00 uur drie maal een live-uitzending. Deze beginnen om 11.00, 12.30 en 14.00 uur en zijn te volgen via onze livestream. Ale je de 24e vergeten bent te kijken kun je de uitzending gelukkig nog wel terugzien op een later tijdstip, alleen kan je dan geen vragen meer stellen tijdens de uitzending en ook niet meedoen aan de quiz.  

* School in bedrijf wordt Online workshopmiddag . Door alle coronamaatregelen kan School in bedrijf op 10 februari niet doorgaan, want we kunnen jullie niet in school uitnodigen en 's avonds kan het ook niet meer. Daarom veranderen we het in een online workshopmiddag van 15.30 - 17.00 uur. 
Voor de ouders houden we dezelfde dag van 18.30 - 19.30 uur een online informatie avond.
Als jij je hebt opgegeven voor School in bedrijf hoef jij je niet opnieuw op te geven. We gaan ervan uit dat jij gewoon meedoet aan de workshopmiddag.
Als jij je nog niet hebt opgegeven, meld je dan aan vóór 5 februari. Op 5 februari e-mailen we alle deelnemers over de aanpak van de workshopmiddag.

Rondleiding

Gezien de huidige omstandigheden geven we momenteel geen rondleidingen.
Op verzoek zenden we informatiefolders over onze school (maar dat gaat niet zo snel tijdens de lockdown)
Je kunt ze ook direct bekijken.

Deel deze pagina opDelen