Menu

Helicon.nl heeft informatieverstrekking over haar opleidingen, trainingen en cursussen op het gebied van eigentijds groen onderwijs tot doel. 
Onze scholen voor vmbo en mbo staan in Noord-Brabant en Gelderland. Cursussen en opleidingen voor bedrijven bieden we ook op locatie aan. 

Incorrecte informatie

We doen al het mogelijke deze site actueel, volledig en juist te houden. Mocht u toch een fout zien of ontbreekt er naar uw idee informatie? Laat het ons dan weten zodat we deze site kunnen verbeteren

Cookies en privacy

Helicon.nl maakt gebruikt van cookies om het bezoek op website te analyseren en te verbeteren. Uit bezoek aan helicon.nl verkregen informatie wordt alleen gebruikt ter verbetering van de site en voor bezoekstatistieken. Hoe Helicon omgaat met persoonsgegevens is vastgelegd in aparte verklaringen voor leerlingen, studenten en cursisten en medewerkers .

Auteursrecht

Persoonlijk, niet-commercieel gebruik van de inhoud van deze site is toegestaan. Helicon Opleidingen behoudt zich het auteursrecht voor van alle informatie op helicon.nl, zoals de geplaatste berichten, beeldmerken, logo’s, illustraties en foto’s. Wilt u hiervan toch gebruik maken neem dan contact met ons op. 

Toegankelijkheid

Helicon Opleidingen werkt doorlopend aan optimale toegankelijkheid voor iedere bezoeker van haar websites. 

© Helicon Opleidingen

Deel deze pagina opDelen