Menu
donderdag 14 januari 2021

14/01 Corona update: verlenging lockdown tot en met 7 februari

Dinsdag werd in de persconferentie aangekondigd dat de lockdown met drie weken wordt verlengd. Tot en met 7 februari blijven de huidige maatregelen voor onze scholen gelden.

Situatie voor het mbo blijft hetzelfde

Voor het mbo zijn er geen veranderingen. We geven uitsluitend onderwijs op afstand voor theorievakken. Examens en praktijklessen mogen we wel op school geven met inachtneming van de anderhalve meter maatregel. Studenten en ouders vinden op MijnHelicon specifieke informatie vanuit de school.

Weer anderhalve meter afstand op het vmbo

De anderhalve meter afstand is weer terug op het vmbo. Leerlingen moeten niet alleen anderhalve meter afstand van de docent houden, maar ook weer van elkaar. Dat betekent dat er weer dingen veranderen op school. Voor sommige klassen veranderen er dingen in het rooster. Daarover ontvangen leerlingen en ouders vanuit school bericht. Op MijnHelicon lezen leerlingen en ouders meer informatie over de aangepaste maatregelen.

Houd MijnHelicon in de gaten

Leerlingen, studenten en ouders blijven via MijnHelicon op de hoogte van actuele zaken. Cursisten informeren we via helicon.nl. Check dus regelmatig op nieuwe informatie, ook voor specifieke informatie over je school en informatie voor jouw leerjaar bijvoorbeeld. Heb je, na het lezen van de informatie op MijnHelicon toch nog dringende vragen, over jouw specifieke situatie? Neem dan contact op met school met je mentor of coach. Alle overige vragen kun je ook stellen via corona@helicon.nl

Blijf goed voor jezelf en elkaar zorgen!

Deel deze pagina opDelen