Menu
dinsdag 24 maart 2020

Corona update 24 maart: Geen centrale eindexamens vmbo, alle (school)examens vmbo en mbo op scholen uitgesteld tot na 6 april

Belangrijk bericht voor alle examenkandidaten

Alle vmbo- en mbo-scholen van Helicon stellen de examens, die óp school plaats zouden vinden, uit tot na 6 april. Examens op afstand kunnen wel doorgaan. Het kabinet heeft bekend gemaakt dat de centrale eindexamens voor het voortgezet onderwijs dit jaar niet doorgaan. De schoolexamens zijn bepalend voor het diploma.

Wat dit precies betekent voor de schoolexamens vmbo en examens mbo van Helicon, brengen we nu in kaart. We gaan zorgen voor oplossingen, waarmee alle examenkandidaten op een goede manier een volwaardig diploma kunnen halen. Dat kost even voorbereidingstijd, vandaar dat we alle examens voor vmbo én mbo, die niet op afstand afgenomen kunnen worden, verzetten tot na 6 april.

Meer informatie hierover ontvang je via je school.

Deel deze pagina opDelen