Menu
maandag 14 december 2020

14/12 Corona update: Vanaf woensdag meer onderwijs op afstand

Vanwege landelijke maatregelen geven we vanaf woensdag uitsluitend onderwijs op afstand voor theorievakken. Praktijklessen mogen we nog wel op school geven. Op het vmbo mogen examenleerlingen naar school komen voor theorie- en praktijkvakken. Op het mbo mogen studenten voor examens en praktijklessen naar school komen. Leerlingen, studenten en cursisten krijgen van school snel meer info over hoe hun lesprogramma er deze week en na de kerstvakantie uitziet. Deze maatregelen gelden in ieder geval tot en met 17 januari 2021.

Meer info volgt deze week

We begrijpen dat het voor leerlingen, studenten en cursisten lastig is om voor theorievakken weer alleen onderwijs op afstand te krijgen. Maar we zijn ook blij dat we een deel van de praktijklessen op school door kunnen laten gaan en dat examenkandidaten weinig last hebben van de aangescherpte maatregelen. Leerlingen, studenten en cursisten horen snel hoe deze week er voor ze uitziet en ook wat het rooster na de kerstvakantie wordt. Helicon krijgt namelijk nog extra informatie over de concrete invullingen van de aangescherpte maatregelen.

Deze week werkt Helicon ook uit wat de maatregelen precies betekenen voor o.a. toetsen, BPV, stages en andere activiteiten. 

#houvol

We begrijpen dat het lastig is om weer meer onderwijs op afstand te krijgen en ook dat de maatregelen voor privé aangescherpt worden. We hopen dat we leerlingen, studenten en cursisten na 17 januari weer meer op school kunnen ontvangen. In de tussentijd doen we ons best om het onderwijs op afstand te geven zo goed mogelijk te doen. Daar hebben we zowel als leerlingen, studenten en cursisten én als medewerkers de afgelopen maanden veel ervaring in opgedaan. Blijf goed voor jezelf en voor elkaar zorgen.

Houd MijnHelicon in de gaten

Leerlingen, studenten en ouders blijven via MijnHelicon op de hoogte van actuele zaken. Cursisten informeren we via helicon.nl. Check dus regelmatig op nieuwe informatie, ook voor specifieke informatie over je school en informatie voor jouw leerjaar bijvoorbeeld. Heb je, na het lezen van de informatie op MijnHelicon toch nog dringende vragen, over jouw specifieke situatie? Neem dan contact op met school met je mentor of coach. Alle overige vragen kun je ook stellen via corona@helicon.nl 

Deel deze pagina opDelen