Menu
dinsdag 14 januari 2020

Beste AOC 2e plaats voor Helicon in de Keuzegids mbo

In de nieuwe Keuzegids mbo 2020 staat Helicon op de tweede plaats in de ranglijst ‘De beste groene scholen’ met een totaalscore van 62,5. Dit is dezelfde plaats als vorig jaar, maar nu met een hogere score.

Vanuit de Keuzegids levert dit het kwaliteitszegel ‘Beste AOC’ op. De hogere score komt door het positieve oordeel dat we ontvingen van de inspectie met name voor onze kwaliteitscultuur. Verder krijgt Helicon complimenten voor de opleidingen die onder het vakgebied natuur en milieu vallen (Groene leefomgeving, Bloem, Milieu, Stad en mens). Beste AOC 2e plaats voor Helicon in de Keuzegids mbo.

Stip op de horizon

Onze bedoeling is om écht van betekenis te zijn voor onze leerlingen en studenten. De stip op de horizon is dat alle teams in 2020 een 7,5 of hoger scoren in studenttevredenheidsonderzoeken. In onze eigen periodieke onderzoeken en in Vensters VO en de Keuzegids mbo. Helicon evenaart de tweede plaats beste AOC met een hogere score, in de mbo-ranglijst staan we op plaats 17 van 47. Bij de start van onze Koers 2015-2020 stonden we in de onderste regionen, nu boven de middenmoot. “We zijn supertrots op alle collega’s en de studenten en leerlingen die dit samen met elkaar bewerkstelligen. Een knappe prestatie behaald door focus op innovatief en duurzaam groen onderwijs”, aldus voorzitter CvB Titia Bredée.

Deel deze pagina opDelen