Menu
woensdag 29 mei 2019

Maak kennis met de Helicon-ambassadeur 2019: Lieke!

Lieke van den Boom, 1e jaars student Stad en mens bij Helicon MBO Tilburg mag zich een jaar lang Helicon-ambassadeur noemen. Vanmiddag werd ze door jurylid Dorine van Eerd en directeur Leonie Heijkants verrast met dit nieuws.

Vorige week werden alle genomineerden uitgenodigd voor een meet and greet met elkaar en met de jury, bestaande uit CvB-lid organisator Dorine van Eerd. Ze deden mee aan een workshop pitchen, kregen een professionele foto-shoot en beantwoordden vragen van de jury.

Op alle criteria goed

De jury beoordeelde op een aantal talenten: probleemoplossend vermogen, samenwerken en creativiteit bijvoorbeeld. Lieke sprong er voor de jury uit omdat ze op álle criteria goed scoorde. En daarbovenop bleek ze ook heel gemakkelijk in te kunnen spelen op verrassingen. Reden om haar te kiezen als onze mbo-ambassadeur 2019. De drie genomineerde vmbo’ers, Tygo, Bente en Joep werden alle drie uitgeroepen tot winnaar en vmbo-ambassadeur.

Race om de landelijke titel

In de komende maanden gaat Lieke ons vertegenwoordigen in de race om de titel landelijke ambassadeur mbo 2019. Met verschillende challenges die we kunnen volgen via de youtube-serie ‘mbo’ers pakken aan

Deel deze pagina opDelen