Menu
dinsdag 18 december 2018

Helicon 2e 'Beste AOC 2019' en beste mbo-opleiding Natuur en milieu

Deze week publiceert de Keuzegids Mbo de actuele gegevens over arbeidsmarkt, studiesucces en onderwijskwaliteit voor 2019. In de ranglijst AOC’s is Helicon gestegen naar de tweede plaats. Helicon biedt volgens de onderzoekers ‘met alle opleidingen degelijke kwaliteit’.

Eén aantal van onze opleidingen springt er extra uit: studenten die op zoek zijn naar een mbo-opleiding in het vakgebied Natuur en milieu, kunnen het beste bij Helicon terecht, onze opleidingen staat op nummer 1! Met name de studentbeoordeling van het schoolklimaat maakt hierin het verschil.

De Keuzegids mbo verschijnt ieder jaar in december, op basis van de studenttevredenheidsscores van de JOB Monitor 2018 en prestatie-gegevens: doorstroom van het eerste naar het tweede jaar en diploma’s na vier jaar. De opleidingen van Helicon komen voor in vier van de beoordeelde mbo-vakgebieden: Natuur en Milieu, Dier, Agroproductie, Voeding en vers.

Deel deze pagina opDelen