Menu
14
dec
Webinar: Een studie kiezen in coronatijd
Ben jij je aan het oriënteren op je vervolgstudie? Merk je dat het lastig is door corona? Kom dan naar de webinar: Een studie kiezen in coronatijd.

In coronatijd en online een studie kiezen is niet makkelijk. Toch moet je er als vmbo-scholier aan geloven! Ben jij je aan het oriënteren? Merk je dat je dit lastig vindt door corona? Neem dan vanavond deel aan de webinar: Een studie kiezen in coronatijd!

Op maandag 14 december organiseerde Helicon van 19:30 – 20:15 uur de webinar: Een studie kiezen in coronatijd. In deze webinar krijg je tips om je coronaproof te oriënteren op je vervolgstudie. Zo kan jij straks de studie kiezen die echt bij jou past. Waar moet je op letten bij het maken van de juiste studiekeuze? En hoe krijg je een goed beeld van een opleiding of school in coronatijd? Op deze en nog veel meer vragen krijg je een antwoord.

Tijdens de webinar kreeg je tips van onze voorlichters. Je hoort je studenten aan het woord die hun studiekeuzeproces al hebben doorlopen. Natuurlijk krijg je ook de gelegenheid om vragen te stellen. Het wordt een interessant avond! Ouder(s) of verzorger(s) zijn ook welkom!  

Deel deze pagina opDelen