Menu
15
apr
Open avond Helicon MBO Velp
Kom naar school en maak kennis met de richtingen Natuur, Milieu, Water en Dier

Kom naar school en proef de sfeer!

Op donderdag 15 april  van 15:00 - 20:30 uur openen wij onze deuren voor jou! Meld je aan voor een persoonlijke rondleiding bij ons op school. Neem met een docent een kijkje in ons gebouw: hoe is de sfeer? Waar houd jij pauze als je voor onze school kiest? Rondleidingen van 30 tot 45 minuten zijn Coronaproof. Tip: maak een wandeling over ons prachtige landgoed! Via onderstaande button meld je je aan voor een rondleiding van een docent of iemand van het zorgteam: 

Wil je in gesprek met een docent of het zorgteam? 

Ga je graag wat dieper in op jouw persoonlijke situatie en hoef je het gebouw niet (meer) te bekijken? Via onderstaande button vraag je een online 1-op-1 gesprek aan met een docent van de opleiding of iemand van het zorgteam. Zij ontvangen jouw gegevens en iemand neemt binnen één werkweek contact met je op. Zo krijg je snel antwoord op jouw persoonlijke vragen!

Opleidingen Helicon MBO Velp

Ben je actief en ondernemend, het liefst buiten? Heb je iets met natuur, milieu, water, dieren, outdoor of voeding? Dan hebben wij een opleiding voor jou! Je leert een écht vak, met kansen op een leuke baan in het groen. Ook kun je doorstromen naar het hbo.  Tijdens de open dag vertellen we je graag meer over onze opleidingen:

Vragen?

Heb je nu al een vraag? Neem dan contact op met Heleen van Eert via h.vaneert@helicon.nl of stuur een WhatsApp-berichtje naar 026 3840310.

Ook hier op onze website kom je al een hoop te weten!

Kom virtueel binnenkijken op onze school
Kun je niet wachten om de school van binnen te zien?
Laat je rondleiden door twee studenten van Helicon:

Neem ook zelf een kijkje via Google Maps. Je kan zo door alle gangen lopen die je misschien volgend jaar zelf ook gaat bewandelen.

Deel deze pagina opDelen