Menu
9
mrt
Kennismaken met Helicon MBO Velp

Weet je nog niet welke mbo-opleiding je wilt doen? Kom dan op dinsdag 9 maart naar de Open Avond van Helicon MBO Velp. Jij kunt je deze avond oriënteren op opleidingen die iets te maken hebben met natuur, water, milieu, voeding of dieren. De open avond ziet er i.v.m. de coronamaatregelen iets anders uit dan gebruikelijk. Uiteraard houden wij te allen tijde rekening met geldende maatregelen en laten wij niet teveel bezoekers in één keer binnen. Maar je bent van harte welkom!*

Aanmelden open avond

Wil je graag naar de open avond komen? Op dit moment kunnen wij je alleen op de hoogte houden over de open dag van 21 november. Meld je op die pagina aan via het formulier, dan krijg je direct bericht als jij je aan kan melden óf als er wijzigingen zijn in de invulling van de open dag. Zodra de open dag in januari is geweest, kun jij je op deze pagina het formulier voor de open avond van maart invullen.

Opleidingen Helicon MBO Velp

Tijdens de Open Avond vertellen we je graag meer over onze opleidingen:

Vragen?

Heb je nu al een vraag? Neem dan even contact op met Madelon Schepers via mc.schepers@helicon.nl of stuur een WhatsApp-berichtje naar 026 3840310.

*Mochten de maatregelen vanuit de overheid zodanig veranderen dat een open dag op school niet mogelijk is, dan schakelen wij over na een digitale open dag. 

Ook hier op onze website kom je al een hoop te weten!

Kom virtueel binnenkijken op onze school

Kun je niet wachten tot 9 maart om de school van binnen te zien? Neem vooral een kijkje via Google Maps. Je kan zo door alle gangen lopen die je misschien volgend jaar zelf ook gaat bewandelen.


En kijk mee met wat onze studenten allemaal buiten de school doen

Veel van onze studenten zijn ook vaak buiten of op een andere locatie te vinden voor praktijklessen. Een kleine sfeerimpressie zodat je kan zien hoe dit soort lessen/excursies eruit zien:

Leren op locatie

+12
Deel deze pagina opDelen