Menu
30
jan
Open dag Helicon MBO Velp
Voeding | Natuur | Milieu | Water | Dier | Ga online in gesprek met docenten en studenten

Op vrijdag 29 januari en zaterdag 30 januari zijn de open dagen bij Helicon MBO Velp. Maak op deze dagen online kennis met onze opleidingen in de richtingen Voeding, Natuur, Milieu, Water en Dier. De open dagen zien er vanwege de coronamaatregelen anders uit dan gebruikelijk.

Open dagen: in gesprek met een docent en student

Dit jaar verspreiden we onze open dag over twee dagen, zodat je veel mogelijkheden hebt om ons te spreken:

Tijdens de open dagen kun je persoonlijk in gesprek met docenten en studenten van onze school. Heb jij vragen over één van onze opleidingen of ben je bijvoorbeeld benieuwd welke vakken en projecten je in de opleiding krijgt of waar je stage kunt lopen? Schrijf je dan in voor een gesprek! Uiteraard is het mogelijk om meer dan één gesprek te plannen bij verschillende opleidingen, maar we adviseren om max. 2 gesprekken te voeren. Twijfel je nog tussen verschillende opleidingen? Bel of app ons dan even van te voren, dan kunnen we je adviseren wat in jouw situatie handig is.

Samen achter de laptop 

Samen hoor je meer dan alleen. Je ouders/verzorgers of partner (voor de BBL'ers) zijn dan ook zeker welkom bij het gesprek. Bij de gesprekken voor de BOL-opleidingen sluit naast een docent ook een student van de opleiding aan, zodat je hem/haar ook vragen kunt stellen.

Gesprek met het ZorgTeam

Heb je behoefte aan extra begeleiding tijdens (een deel van) je studie? Je kunt op de open dagen ook een gesprek met een collega van het ZorgTeam inplannen. Samen bespreken jullie dan jouw situatie en kijken jullie hoe wij hier ondersteuning in kunnen bieden.

Aanmelden open dagen 29 en 30 januari 

Aanmelden kan via de link hieronder. Let op: er zijn dit jaar twee open dagen, dus kijk goed voor welke dag je je inschrijft!

Later in gesprek met een docent? 

Kan je niet aanwezig zijn op 29 of 30 januari? Dan kan je later een online 1-op-1 gesprek aanvragen met een docent van de opleiding. De docent ontvangt jouw gegevens en neemt zo snel mogelijk (binnen één werkweek) contact met je op. Zo krijg je snel antwoord op jouw persoonlijke vragen!

Opleidingen Helicon MBO Velp

Tijdens de open dag vertellen we je graag meer over onze opleidingen:

Vragen?

Heb je nu al een vraag? Neem dan contact op met Madelon Schepers via mc.schepers@helicon.nl of stuur een WhatsApp-berichtje naar 026 3840310.

Wil je naar school toe komen? 

Wil jij het weten wanneer de maatregelen versoepelen en jij weer kunt kennismaken op onze school ? Schrijf je dan in via onderstaande knop en je krijgt een seintje zodra dit weer kan. 

Ook hier op onze website kom je al een hoop te weten!

Kom virtueel binnenkijken op onze school

Kun je niet wachten om de school van binnen te zien? Neem vooral een kijkje via Google Maps. Je kan zo door alle gangen lopen die je misschien volgend jaar zelf ook gaat bewandelen.


En kijk mee met wat onze studenten allemaal buiten de school doen

Veel van onze studenten zijn ook vaak buiten of op een andere locatie te vinden voor praktijklessen. Een kleine sfeerimpressie zodat je kan zien hoe dit soort lessen/excursies eruit zien: 


Leren op locatie

+12
Deel deze pagina opDelen