Menu
30
jan
Open dag Helicon MBO Velp
Voeding | Natuur | Milieu | Water | Dier

Op vrijdagavond 29 januari en zaterdag 30 januari is de open dag bij Helicon MBO Velp. Kom langs en maak kennis met onze opleidingen in de richtingen Natuur, Water, Milieu, Voeding en Dier. De open dag ziet er vanwege de coronamaatregelen iets anders uit dan gebruikelijk. Uiteraard houden wij te allen tijde rekening met geldende maatregelen en zorgen we ervoor dat er niet teveel bezoekers tegelijk binnen zijn. Je bent van harte welkom!*

Eerder kennismaken?

Wil je eerder kennismaken? Dat kan! Je kunt een online 1-op-1 gesprek aanvragen met een docent van de opleiding. De docent ontvangt jouw gegevens en neemt zo snel mogelijk (binnen één werkweek) contact met je op. Zo krijg je snel antwoord op jouw persoonlijke vragen!

Opleidingen Helicon MBO Velp

Tijdens de Open Dag vertellen we je graag meer over onze opleidingen:

Vragen?

Heb je nu al een vraag? Neem dan even contact op met Madelon Schepers via mc.schepers@helicon.nl of stuur een WhatsApp-berichtje naar 026 3840310.

*Mochten de maatregelen vanuit de overheid zodanig veranderen dat een open dag op school niet mogelijk is, dan schakelen wij over op een digitale open dag. 

Ook hier op onze website kom je al een hoop te weten!

Kom virtueel binnenkijken op onze school

Kun je niet wachten tot 30 januari om de school van binnen te zien? Neem vooral een kijkje via Google Maps. Je kan zo door alle gangen lopen die je misschien volgend jaar zelf ook gaat bewandelen.


En kijk mee met wat onze studenten allemaal buiten de school doen

Veel van onze studenten zijn ook vaak buiten of op een andere locatie te vinden voor praktijklessen. Een kleine sfeerimpressie zodat je kan zien hoe dit soort lessen/excursies eruit zien:

Leren op locatie

+12
Deel deze pagina opDelen