Menu
21
nov
Kennismaken met Helicon MBO Velp
Op school én online

In november kun je op meerdere manieren kennismaken met de opleidingen van Helicon MBO Velp. Kom op 21 november naar onze school óf plan een online gesprek met een docent in.

Persoonlijk gesprek | Op school

Wil jij graag de sfeer op school proeven en zien waar je terecht komt als je voor een opleiding bij Helicon MBO Velp kiest? Dat kan op zaterdag 21 november! Je wordt persoonlijk ontvangen door een docent, die je meer vertelt over de opleiding en je onder andere het projectlokaal laat zien. Uiteraard beantwoordt de docent ook al jouw vragen. Na het gesprek is er ook tijd voor een rondleiding door een student. Meld je nu aan voor een persoonlijk gesprek via onderstaande button.

In verband met corona laten we niet teveel mensen tegelijk toe in onze school, zodat we altijd afstand tot elkaar kunnen bewaren en je met niet teveel mensen in aanraking komt. Om die reden mag je slechts één persoon extra meenemen naar het gesprek als je voor een BOL-opleiding langskomt. Kom je voor een BBL-opleiding? Dan vragen we je alleen te komen.

Persoonlijk gesprek | Online

Ook is het mogelijk om een online gesprek aan te vragen met een docent. De docent ontvangt jouw gegevens en neemt zo snel mogelijk (binnen één week) contact met je op. Zo krijg je snel antwoord op jouw persoonlijke vragen!


Opleidingen Helicon MBO Velp

Tijdens de voorlichtingen vertellen we je graag meer over onze opleidingen:

Vragen?

Heb je nu al een vraag? Neem dan even contact op met Madelon Schepers via mc.schepers@helicon.nl of stuur een WhatsApp-berichtje naar 026 3840310.

Virtueel binnenkijken op onze school

Neem een kijkje via Google Maps. Je kan zo door alle gangen lopen die je misschien volgend jaar zelf ook gaat bewandelen.


Sfeerimpressie praktijklessen

Veel van onze studenten zijn ook vaak buiten of op een andere locatie te vinden voor praktijklessen. Een kleine sfeerimpressie zodat je kan zien hoe dit soort lessen/excursies eruit zien.

Leren op locatie

+12
Deel deze pagina opDelen