Menu
6
jun
Info-avond
Voor laatkiezers en havisten!

Moeilijk hè, kiezen?

Er zijn zoveel leuke opleidingen. Welke past nou bij jou? Kom op donderdag 6 juni van 18.00 tot 20.00 uur naar onze info-avond en maak kennis met Helicon MBO Velp. Want… misschien zijn onze opleidingen wel écht iets voor jou!

Ontdek de opleiding die bij je past en start nog in september!

Tijdens deze info-avond presenteren al onze opleidingen zich aan jou. Dit is dé kans om met studenten en docenten in gesprek te gaan over onze opleidingen, onze school, de vakken, over de overstap van havo naar mbo én over studeren en wonen in Velp. Stel al je vragen en ontdek welke opleiding bij je past. 

Voltijd of deeltijd studeren?

Op deze avond presenteren zich zowel onze BOL-opleidingen (voltijd) als onze BBL-opleidingen (deeltijd). Bij een BBL-opleiding zit je één dag per week op school en werk je minimaal 2 dagen per week in het vakgebied. Je bent van harte welkom om kennis te maken met onze opleidingen!

1 voorlichtingsronde voor BBL Bos- en natuurbeheer en Water

Speciaal voor de BBL-opleidingen Bos- en natuurbeheer, Water- en groenbeheer en Watermanagement is er een voorlichtingsrond. Deze start om 18.30u. Daarvoor en daarna is er voldoende ruimte om met de docenten te praten en al je vragen te stellen.

Kom jij ook? Schrijf je dan nu in voor de info- avond. Tot 6 juni!

Deel deze pagina opDelen